LordDino Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 1 sprawa to nie działają mi spojlery w 1 poście to norma czy tylko u mnie? 2 czy to jest (bo nigdzie nie doczytałem) kontynuacja związana z Tajnymi Ścieżkami 1 znaczy rozwinięcie tego moda czy coś zupełnie nowego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeśli idzie o spoilery to były jakieś problemy jeśli używa się Firefoxa , Ktoś już to zgłaszał ( Korn :( ) Spróbuj z inną przeglądarką. W sprawie fabuły to jest to rozwiniecie Tajnych Ścieżek , czyli to co było w TS1 będzie i tutaj tylko zmieniona na przykład lokalizacja przedmiotów questowych , zmieniona fabuła, dołożone lokacje , gdzie indziej kluczowi NPC itp,itd , w sumie to jak nowy mod , ale jak grałeś w TS1 pewnie trochę lepiej będziesz się orientował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No właśnie nie grałem i zastanawiam się czy najpierw zagrać żeby wiedzieć o co chodzi, ale chyba nie jest to potrzebne. Co do spojlerów to rzeczywiście mam FF i jakoś nie uśmiecha się używać innej przeglądarki dla jednej rzeczy nie ma innego wyjścia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 w sprawie Firefoxa pisz na PW do Portalsa , niech sprawdzi czy to wina skryptu strony czy też wina przeglądarki , ja ze swej strony mogę tylko polecić Chrome :) A jeśli chodzi o Tajne Ścieżki to biorąc pod uwagę że lada dzień będzie spolszczenie do TS2 myślę że nie ma sensu akurat teraz brać się za jedynkę , zostaw ją sobie na długie zimowe wieczory :( W sumie to nikt nie wie jakie są zmiany i jak się będzie grało więc będzie o czym pisać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Na operze linki działają bez problemu, na zaktulizowanym firefoksie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 To zależy od skórki forum na jednych śmiga bez problemu na innych nie wystarczy zmienić i po balu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ja mam tą skórkę black sea i spoilery nie wszystkie na FF mi działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi