Mazz-AN-94 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam,od początku gry towarzyszy mi jakieś dziwne pikanie jakby parę detektorów działało w jednym momencie wie ktoś co to może być?Z góry dziękuje na info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To pikanie jest gdy jesteś w pobliżu NPC.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie to nie to jak nikogo nie ma tez non stop pika jakby anomalie były 2 kroki odemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 To jest chyba pikanie detektora promieniowania zauważyłem, że w NS jest dużo pola które nie robi nam krzywdy ale je słychać. I tu się może pojawiać twoje pytanie może wskazuje promieniowanie które tobie nie robi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Da się to jakoś usunąć albo coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm, u mnie detektor pika jak już wlezę w anomalię albo 1m przed nią. A włóczę się po całych mapach. Przeinstaluj może jeszcze raz tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A pyknięciem tez jesteś informowany o obecności jakichś osób w okolicy może to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jak się do kogoś zbliżam to normalnie jest tylko piknięcie a ja mam tak ze non stop piszczy jakbym miał parę detektorów i stal na polu anomalii bo to własnie taki odgłos.Widower chyba zrobię jak mówisz bo nawet savy coś się sypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dasz radę nagrać filmik i wrzucić na coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Postaram się dzisiaj jeszcze albo jutro go gdzieś przesłać i dam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Windower ma rację to bedzie błąd w grze . U mnie to wystepuje czasami, gdy otworze pudlo z artami u Sidora w środku , albo w barze .Wszystko wtedy zaczyna piszczeć. Po wpisaniu od Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 U mnie tak jest od samego początku gry!Doszedłem do Agropromu i dalej piszczy przeinstaluje wszystko i napisze czy coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 U mnie tak samo bywa i na pewno dotyczyło tego pudła na arty od Sidora naglę pojawia się pikanie (tak jak pisałeś jakbyś miał kilka detektorów) i zaczyna mi wyświetlać całą masę wiadomości, wczytanie save pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No mi nie pomogło nawet przeinstalowanie wszystkiego(instalowałem według instrukcji) dalej to samo! > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Rozumiem, że po przeinstalowaniu wgrywasz sejwa i jest pikanie. Spróbuj teraz zacząć nową grę i dprawdzi czy hałasuje jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazz-AN-94 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Nic nie wgrywam gram od nowa i cały czas od początku gry tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A wejdź w "Opcje AMK" i powyłączaj wszystkie dynamiczne dźwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart128 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam U mnie tez jest identyczny problem z nieustannym wyciem detektora anomalii, wczoraj dopiero zaczalem soljanke, bylo ok, dzis doinstalowalem kilka dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Czyli sprawa "pikania" się rozwiązała. Ja nie mam czasu teraz ale trzeba teraz po kolei(pojedynczo) na czystą solijankę wrzucać dodatki i sprawdzać przy którym dodatku pojawia się pikanie. Osobiście żadnego nie wrzucałem do swojej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Przeczytajcie dział download NS to będziecie wiedzieć co obecne spolszczenie zawiera i z jakimi dodatkami to sie nie gryzie.. Nie dziwie sie że coś wam nie gra skoro instalujecie jakieś stare fixy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam, u mnie pikanie też się pojawiło po wgraniu dodatku (był to tylko jeden i od razu trafiłam), jest to wina fps fix (innych dodatków nie wgrywałam). Nie instalujcie tego fixa, owszem po nim Soljanka przyspiesza, ale to ciągłe pikanie jest wnerwiające. Już wolę Soljankę bez fixu z przycięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam, u mnie pikanie też się pojawiło po wgraniu dodatku (był to tylko jeden i od razu trafiłam), jest to wina fps fix (innych dodatków nie wgrywałam). Nie instalujcie tego fixa, owszem po nim Soljanka przyspiesza, ale to ciągłe pikanie jest wnerwiające. Już wolę Soljankę bez fixu z przycięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A jest ten FPS Fix pod nową wersję Soljanki? Bo przydałby się, a przy wrzucaniu fixa tego z dodatków pika cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Porównałem plik oryginalny i plik fixa.Zmian jest dość dużo ale chyba wyłapałem co powoduję problem przetestuję i jak wszystko będzie ok dam poprawiony plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Udało się działa ale nie daje pewności ze wszystko będzie działać bez problemu Lekarstwo na pikanie po instalacji fps fix: 1.Otwieramy plik bind_stalker.script 2.Szukamy function actor_binder:update(delta) 3.Pod podajemy -- malandrinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi