Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mam taki problem. Wziąłem zadanie na worek trawki dla Księcia i każe mi on udać się do naukowców na Jantar żeby postawili znacznik w PDA na pozycję tego worka z ziołem. Problem polega na tym, że nie mam się tam jak dostać. Obecnie biegam po terenie Bar-Wysypisko-DM-Kordon-Radar i nie mam przejścia nawet na Dzicz. Powiedzcie, którędy na Jantar (a i droga na Dzicz by się przydała, bo Bioradar tam na mne czeka ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Drogę na Jantar przez Dzicz otworzy ci Hrabia, gdy dojdziesz do tego momentu w grze, że musisz znaleźć 3 pendrivy i zanieść je Cezarowi na Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jak ma zanieść na Jantar jak nie ma tam ścieżki?? Zobacz o co pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jeszcze raz powoli. Drogę na Jantar przez Dzicz otwiera Hrabia. Przedtem jednak trzeba wypełnić wszystkie zadania, tak by dostać się do Pacyfistów. Dopiero wtedy, po powrocie do Baru dostajemy sms-a od Hrabiego, by się z nim spotkać. Dostajemy zadanie z Cezarem i otwiera się przejście do Dziczy. Przejście na Jantar otwiera się, gdy podejdziemy blisko do przejścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Smox dobrze mówi .Na Dzicz , a co za tym idzie na Jantar dostaniesz przejście dopiero po wykonaniu questów Grafa z Baru.Więc dopiero wtedy będziesz mógł skończyć questa z zagubionym workiem trawki.Jak pamiętam jest to dostępne dopiero po zadaniach Barmana u Pacyfistów . Fabularnie Barman pośle cię do X16 i trzeba będzie szukać przejścia i wtedy odezwie się Graf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dzieki chłopaki ;) No to jeszcze od groma biegania przede mną ;) A już się bałem, że coś się pokaszaniło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Podobno droga na Jantar aktywuje się jak się do niej zbliżymy u mnie niestety nie ma takiej opcji. Biegam w koło i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Podobno droga na Jantar aktywuje się jak się do niej zbliżymy u mnie niestety nie ma takiej opcji. Biegam w koło i nic. Po wyjściu z tunelu z Piecami zejdź w prawo na trawnik : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Trzeba biec przy tej skarpie z prawej strony. Tak jak mówiłeś zaraz po wyjściu skręt w prawo i mając po prawej skarpę walimy do przodu. Z drugiej strony twierdze, ze to zupełnie bez sensu. Latałem 15 minut po okolicy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dodam lokalizacje w terenie...dokładnie gdy GG znajdzie się przy krzaczku rosnącym po przeciwnej stronie drogi, pojawia się znacznik przejścia na Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi