smox Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Spotkanie twarzą w twarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Chimera jest wytrzymała, wystarczy celować w łeb i uważać jak skacze na nas, a co do kontrolera to po prostu jest strasznie upierdliwy, denerwuje mnie to co robi z ekranem.. kiedyś zapisałem grę właśnie w tym momencie jak ''wiruje'' obraz w grze, musiałem zaczynać całą fabułę od nowa bo cały czas tak miałem i nic się nie dało zrobić. A co do najgorszego mutanta to moim zdaniem jest nim bibliotekarz albo jak kto woli bagienny potwór, można drania ubić tylko za pomocą grawiguna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Agrael ten potwór to Łamignat i nie masz racji,że można go zabić tylko za pomocą grawiguna. Z grawiguna jest najłatwiej, nie wyłażą wtedy z niego pająki. Tego na Bagnach ubiłem z Vintoreza, a pająki z Winczestera. Za każdą kończynę pająka dają 1000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Kontroler to cienias jak porównać do chimery. Temu modowi przydałby się porządny pakiet tekstur, wszystko wyglądałoby dużo lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 A to jest tak zwany "Siedzący Dzik" - rzadko spotykana forma stężenia pośmiertnego wśród mutków ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts