MiedzianeJaja Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Właśnie dostałem Protecta od Pietrenki i jak patrzę na staty broni to wydaje mi się że w porównaniu z używanym do tej pory SPAS-em to szmelc. Szczególnie patrząc na obrażenia. Mam zamiar ją sprzedać. Chodził ktoś z was z tym ? Dobrze to kosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tylko za pierwszym razem ekscytowałem się Protektą... W użyciu okazała się bronią niebyt wygodną, przynajmniej dla mnie. Duża pojemność magazynka okupiona jest bardzo długim czasem ładowania, a ten czas potrafi być decydujący w wielu przypadkach. W Zonie nigdy nie wiesz, co cie spotka, a w wielokrotnie nawet 12 ładunków nie wystarczy na wszystkich przeciwników (zwłaszcza jeśli zapomniałeś wcześniej przeładować na full...). A jeśli zostanie chociaż jeden i to nawet półżywy - to i tak dość, żebyś musiał... przegrywać z sejwa ;). W każdym razie ja nigdy nie używam Protekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Oczywiście, że sprzedaj. Największą zaletą Protecty jest duży magazynek a pozostałe parametry są słabe. Najlepsze shotguny jakie udało mi się zdobyć w TŚ2 to: Winczester Księcia oraz Spas Paradox 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Sprzedaj cały ten złom...Protecta ma 12 szt amunicji, ale czas ładowania czyni ją bezużyteczną. Osobiście polecam ..Winczester Księcia. Testuję go już od chwili gdy mogłem go kupić, nie ma mutków by nie padły po 3 strzałach z bliskiej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dokładnie sprzedaj to ja generalnie zawsze używam innej broni niż Protekta z zasady. Się teraz wszyscy podniecają Winczesterem Księcia a kupić i wypróbować to nie było komu tylko stary Dino musiał to zrobić i przekazać wieści hihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Macie rację co do Protecty, jest do niczego. Mnie natomiast tak przypadł do gustu wygląd, wielkość magazynka i szybkostrzelność Usas 12, że wstawiłem go do pierwszego slotu, zmieniłem parametry na te z Winczestera Księcia i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja tam chodzę teraz z anomalnym winchesterem, dobra broń i fajny wygląd, mam dużo śrutu to go wykorzystam. Swoją drogą jesteście pewni że winchester księcia jest lepszy od tego anomalnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jest. Kładzie snorka jednym strzałem (w dowolną część) a nibyolbrzyma czterema lub pięcioma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A ja jeszcze polecę tego Deserta przerobionego na ammo 9x39 co go w Dziczy znajdujemy. Zobaczcie jaki on ma wygar nigdy nie uważałem pistolców za rzecz wartą miejsca w plecaku i teraz zdane zmieniłem przez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi