malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zrobiłem fotkę fajnym pajączkom, które chciały mnie zjeść w lesie na Radarze...;)...fotki klikalne. podobne były w tunelu przy wyjściu z laboratorium X-16... przy wejściu do Elektrowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Szczerze ich nienawidzę ... Chyba najbardziej ze wszystkich stworów z TS2. A te dźwięki jakie wydają, to po prostu ciary same po plecach zasuwają jak się po ciemaku gra. HORROR !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Potraktuj je z miotacza ognia i zaraz się dowartościujesz ;) panicznie się go boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tak, miotacza nie było, ale była za to duża motywacja do szybkiej wspinaczki na skały...;)...Była jeszcze chimera ,ale pająki ją zjadły w pięć sekund. Te stworki to rodem z HL 2. Najbardziej nienawidzę ..POŁAMAŃCÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Połamańce w tym modzie są wyjątkowo żywotne zarazy jedne. Ale poprę tutaj Yurka jak mi zagrzechocze w ciemności pajączek to Boże broń i arachnofobia mi się włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi