Prophet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Problem z tym modem polega na tym że podczas włączania się gry wywala do pulpitu bez błędu, bug trapa czy innych takich. Wersja gry to 1.0000 czyli pierwsza odsłona (angielska) żadnych innych modów czy dodadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A sprawdź jaka wersje gry potrzebuje mod bo wątpię żeby t była 1.0000. Zainstaluj jak jest opisane i powinno śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A jak sprawdzić jaką wersje potszebuje? Bo w dołączonym readme pisze tylko gdzie skopiować gamedata i o zmianie fsgame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tu masz linka do wersji polskiej twojego moda http://stalker.filef...ag_Mod_PL;91040 Co się tyczy wersji gry to znakomita większość modów korzysta z wersji patcha 1.004 Po za tym na czystej wersji stalkera to ty nie pograsz z modem czy bez niego bo była potwornie zabugowana.. Reasumując patch 1.004 , na to mod ABC z linka który ci podałem i wszystko powinno hulać http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Edit : Doczytałem teraz ze grasz na angielskiej wersji. Cóż na Stalkerfilefront znajdziesz bez problemu inną wersje moda ABC tylko jest jedno ale , większość modów jest robiona na rosyjskiego stalkera ewentualnie później są lokalizowane na inne wersje językowe. dalej podtrzymuję że powinieneś grę spatchować . Przyczyną że mod ci nie chodzi może być też właśnie angielska wersja która miała kilka drobnych zmian w porównaniu do wersji rosyjskiej i polskiej. Co za tym idzie mod nie przygotowany bezpośrednio pod nią może wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Poszukam dobrze w internecie za angielską wersją moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Przeglądałem na innych forach temat tego śpiwora i muszę powiedzieć ,że jest to bardzo problematyczny dodatek. Nie wiem czy warto się brać za ten śpiwór. Dla angielskiej podstawki potrzebna jest angielska wersja śpiwora, patch nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dam sobie spokój z tym modem bo już próbowałem na wszystkie sposoby i nic a w internecie czytałem że z polską wersją najlepiej działa. Tak więc w najbliższym czasie kupie polską wersję językową i wtedy spróbuje bo teraz Soc dużo nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 kobal, ty mi przez przypadek pomogłeś bo nie doczytałeś. Ja mam wersje angielską gry do której pchałem spolszczenie razem z angielskim modem i się spolszczenie z modem gryzło, a teraz pobrałem polską wersję moda którą podałeś w linku, zainstalowałem spolszczenie i jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi