Yurek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Polonizacja do moda Tajne ścieżki 2UWAGA !! ZALECAMY GRĘ NA WERSJI POLONIZACJI BEZ AUTOSAVE. W postaci katalogu gamedata, który trzeba skopiować do katalogu głównego gry z zamianą plików. link do pobrania:TS2 PL + Fix 0.2 (FINAL) [RS}TS2 PL + Fix 0.2 (FINAL) bez autosave [RS] Wersja PL ma parę elementów, których dotychczas w patchach nie było...drobne poprawki graficzne i poprawione nieco zakończenie, które nawiązuje do początku SHOC...Spolszczenie z Pobieralni forum...Polonizacja Tajnych Ścieżek 2Autorzy polonizacji moda (czyli trurl3 i ja) NIE WYRAŻAJĄ ZGODY na uploadowanie polonizacji na inne serwery i udostępnianie linku do pobierania na innym forum niż stalkerteam.pl.A teraz, na koniec mały poradnik jak usunąć autosave dla tych, którzy są w trakcie gry 1. Po zainstalowaniu moda i polonizacji zrobić co następuje: - pobrać z poniższego linku i podmienić plik w stosownym folderze link:http://rapidshare.com/files/457228044/gamedata.zip - usunąć z folderu "scripts" plik o nazwie "u3_utils.script" 2. I można już grać bez autosave Pytania i uwagi proszę kierować do tematu...Spolszczenie TS 2 UWAGI KOŃCOWE..Polonizacja stanowczo nie zalecana dla użytkowników... djcycu i czereśniaczek ze stalker.pl..., jako że wykonana przez stalkerteam.pl może ich przyprawić o udar mózgu, ból brzucha i nerwicę ogólną... a tego im nie życzymy. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu2222 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 nie moge pobrac spolszczenia wyskakuje mi jakas strona na telefon probowałem kilkakrotnie i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Mam ten plik , do udostępnienia wymagana jest zgoda autorów . Mogę go udostępnić tylko na czas twojego pobierania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wrzucę za chwilę nowy link. Na przyszłość w przypadku takich problemów proszę o informację na PMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Przyjąłem do wiadomości i ścisłego stosowania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Link zaktualizowany. Daj znać czy to dobry plik na PMa. Taki metoda raportowania problemów przyspieszy jego rozwiązanie bo problem na pewno dotrze do mnie. Nie zawsze przeglądam każdy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi