tedyt Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak w temacie od Doktora na Bagnach dostałem fleszkę dla tropiciela w Barze, ale niestety nie mogę go znaleźć. Przy okazji druga rzecz: Chodzę wokół śmigłowca w Czerwonym Lesie szukając kontenera dla Łukasza i nie mogę go znaleźć. W Zewie Monolitu było podobne zadanie i tam nie miałem problemu. Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A pobiegaj z wciśniętym f pewnie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Tropiciel znika z baru jak weźmiesz zadanie od Sidorowicza na zdobycie Baru a konkretnie to jak zaniesiesz mapę baru dowódcy oddziału powinnosci . Natomiast pojawia się w Barze gdzieś po pierwszej wizycie na Agropromie. Kontener leży przy samym helikopterze , jak go nie ma wczytaj od autosave z wejścia na lokacje i spróbuj jeszcze raz , ale on nigdy jakoś nie ginął , pewnie pomroczność jasna cię zaatakowała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zadania od Sidorowicza na zdobycie Baru jeszcze nie brałem, mapy również nie dawałem :( Będę próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam ten sam problem. Dostałem fleszkę dla tropiciela w barze, a jego nie ma. Próbowałem parę razy wczytać poprzednie savy, ale nic nie pomaga, po prostu go nie ma. W agropomie już byłem, nie brałem mapy baru i nie brałem zadania na zdobycia Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Może jest jeszcze jakiś inny warunek do spełnienia by w Barze pojawił się Tropiciel. Zadania dla Powinności w DM, coś innego, gra Wariaga na przykład lub uwolnienie Lewszy. Ale z drugiej strony nie wydaje mi się, to zbyt ważna postać i zdaje się, że bez niej po prostu nie ukończymy gry, bo nie przedostaniemy się w finale na Bagna do Doktora. Nie wiem czemu macie z nim kłopoty. Grałem w przeróżne odmiany Tajnych Ścieżek z pięć razy i nigdy nie miałem z tym kłopotu. Po pierwszej wizycie na Agropromie jak zaglądałem do Baru, w miejscu gdzie zawsze stał Kabel był już Tropiciel i informował mnie o tajnym spotkaniu w podziemiach Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trucker- jeśli grasz w wersje Final Update TŚ2 to wyslij sejwa, sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 U mnie się pojawił po oddaniu gratów Lewszy. Długo go nie było i dlatego się pytałem dałem wsio Lewszy i się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Żeby pojawił się Tropiciel w Barze trzeba: 1. Przynieść Lewszy potrzebne graty i wysłać go do Łukasza 2. Porozmawiać z Wariagiem na temat Jarofiejewa (ale żeby chciał pogadać trzeba zaliczyć bieganie z nożem po podziemiach Agropromu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Znalazł się Tropiciel. Tak jak napisał Yurek - Oddałem Lewszy to co potrzebował i jak wróciłem do Baru "100 Radów" to Tropiciel stał przy barze. Z Wariagiem rozmawiałem już wcześniej. Jeszcze na ten temat. Jeżeli zadanie z Wariagiem i Lewszą (Przynieść mu Groze i kombinezon) jest warunkiem pojawienia się Tropiciela w Barze, to powinno się znaleźć w poradniku "Główna linia Fabularna", a jest jako zadanie poboczne. Po prostu dużo graczy nie podejmuje się tego zadania. Kobal: Poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi