Gelal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam szanownych tłumaczy. Nurtuje mnie pytanie odnośnie planowanego tłumaczenia Zewu Monolitu. Czy chodzi o НОВЫЙ СЮЖЕТ5, w sumie trochę już rozpracowany, czy jednak o jego nową \\\"wersję\\\" Тайные Тропы? TT ingeruje \\\"nieco\\\" w fabułę i powinien być chyba traktowany jako odrębna modyfikacja. Niby na stronie głównej stoi jak byk- \\\"Tajne Tropy\\\", ale \\\"Zew Monolitu\\\" kojarzy się raczej z czystym NS5. Osobiście optuje za TT, trudniejszy, wzbogacony o nowych bohaterów i nowe zadania. Znaczy roboty przy tłumaczeniu nieco więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet nie wiedziałem ze są 2 wersji. Jak możesz podaj linki do stroń na ich temat. Decyzja należy do trurl3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 НОВЫЙ СЮЖЕТ5 http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=1798 Тайные Тропы http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=8742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Masz rację JA też się dopiero dowiedziałem Ale niespodziewanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ja jestem za Тайные Тропы Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja grałem w НОВЫЙ СЮЖЕТ5, jest rewelacyjnym modem..cała zmiana, tyle zadań i sama fabuła w której jest się monoliciarzem, sprawia że mod jest super, co prawda dotarłem tylko do Prypeci a jest masa zadań i to właśnie tego moda polecam wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Tajne tropy to nakładka na zew monolitu a ten wart jest przetłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi