Jump to content

Build 2571 ( 16.03.2006 )

Recommended Posts

2571_01.jpg
Data: 16.03.2006r
Dostępne lokacje: Wszystkie występujące w Cień Czarnobyla oraz niektóre wycięte jak Martwe Miasto 

OPIS:

Spoiler

Prawie pełna wersja Beta S.T.A.L.K.E.R.-a.  Zawiera pełną fabułę ze wszystkimi poziomami, a także część wyciętych zadań i dwie lokacje, które nie zostały uwzględnione w wydaniu. W tym Buildzie możemy zobaczyć wycięte zadanie z Doktorem na lokacji Martwe Miasto oraz pościg wojskowego śmigłowca za samochodem w Darkscape. 

23 września 2010 roku Build został opublikowany na forach Gameinator przez użytkownika Loxotron. W kodzie binarnym gry znajduje się ciekawa wiadomość :)

" TO KONIEC BUILDOMANII

MY, MASONI DZIĘKUJEMY ZA TWOJĄ CIERPLIWOŚĆ I OCZEKIWANIE

WIDZIMY SIĘ W NASTĘPNYM ŻYCIU "

SCREENY:

Spoiler

2571_02.jpg2571_04.jpg2571_03.jpg

VIDEO:

Spoiler

INSTALACJA:

Spoiler

Build po pobraniu należy uruchomić poprzez xr_3da.exe
Jednak niezbędny ku temu będzie program Alcohol 120% lub Daemon Tools.

LINKI DO POBRANIA:

Źródło: https://stalker-ru.gamepedia.com/Build_2571

• Positive 2

• 2 weeks later...

Mam pytanie ..Czy w tym build są wszystkie kwesty oryginału i czy podejdzie do niego spolszczenie z SoC..? W jakiej wersji językowej jest build który jest w linkach, ale raczej w rosyjskiej jeżeli dałeś osobno teksty angielskie..:) Chciałem to pobrać klikam w linki i nic się nie dzieje..?

Klikasz na linku prawym klawiszem i ,,otwórz w nowej karcie,, wyskoczy takie okienko > klikasz jak na screenie

Dołączona grafika

i sie pobiera ;)

Możesz również pobrać przez torrent ;) co ci polecam .

W wersji rosyjskiej, dlatego dałem od siebie tego fixa , jest zrobiony chyba przez celeba ale nie pamiętam ;( .Poniewsz fabuła sie rózni od finalnej wątpie aby działała polska lokalizacja z 2600 .

Co do fabuły , ciężko mi powiedzieć czy jest cała , mnie się nie chciało przechodzić do konca gdzies na zwęglaczu sie zatrzymałem i zacząłem bawić .

• 3 years later...
  • 1 month later...

Tak, z MEGA. To co podane jest na forum i tam jest wersja rosyjska tylko. Przejrzałem na szybko i nie ma tam wypakowanego localization.ltx ani żadnych tekstów.

Z mojej strony zaś podaję link na poprawkę, która umożliwia działanie tego builda bez kombinowania z montowaniem obrazów płyt, zamieniamy xr_3da.exe i po kłopocie. 

https://yadi.sk/d/1s4yX1SM3I2w6

Edited by Przemek77
  • Positive 1