korn06 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie wiem czy ktoś to wcześniej opisał, ale zauważyłem w czasie rozmowy z Wilkiem sposób na usuwanie różnych anomalii. Otóż , trzeba wrzucić w anomalię Elektra Rubinową Bateryjkę. Sprawdziłem i działa- Elektra znikła, ale niestety przy okazji tracimy ten cenny artefakt. Zapewne można usuwać w ten sposób inne anomalie, ale trzeba jeszcze sprawdzić za pomocą jakich artefaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A nie prościej ominąć ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W niektórych miejscach nie da się ominąć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Korn poszukaj sposobu na Elektrę....będzie przydatny w kilku miejscach...np. podziemia Agroprom, most kolejowy Kordon, denerwująca elektra obok jaskini Górnika..itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Korn poszukaj sposobu na Elektrę....będzie przydatny w kilku miejscach...np. podziemia Agroprom, most kolejowy Kordon, denerwująca elektra obok jaskini Górnika..itd. A przeczytaj uważnie pierwszy post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Taaa...miałem na myśli tańszy sposób bo Rubinowa bateryjka trochę za drogo wychodzi...:D...kto czyta uważnie nie błądzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wydaje mi się że anomalie możemy usuwać tylko za pomocą tych najlepszych artefaktów 3 -ego stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Spotkałem się z tym że personaże podają czasem sposób na dezaktywację anomalii przez wrzucenie arta. Ale ponieważ sposób wydawał mi się zbyt kosztowny to nie starałem się zapamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak nie można obejść to trzeba stracić troche artów i kasy. Nie ma innego sposobu. Ciekawe jak jest w innych modach, sprawdzał to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam też mnie interesuje usówanie anomalii, a szczególnie tej przy wejściu do jaskini górnika, ale interesuje mnie czy usuanie anomalii jest trwałe tzn. czy jak usunę elektrę w pieczarze wyjdę z niej i wejdę ponownie to czy pojawi się na nowo czy nie będzie jej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeśli wrzucisz Rubinową Bateryjkę to raczej usuniesz trwale Elektrę, ale nie mam pewności- możesz sprawdzić i tu napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeśli wrzucisz Rubinową Bateryjkę to raczej usuniesz trwale Elektrę, ale nie mam pewności- możesz sprawdzić i tu napisać. Tak wiem że trzeba wrzucić Rubinową Bateryjkę ale żeby ją otrzymać trzeba zrobić transmutację Bateryjki, a ja jej nie mam ponieaż kupiłem kilka teleportów od Sacharowa a do stworzenia ich potrzebował tego artu. Pytam czy trwale ponieważ nie chcę mi się latać za jednym artem i go transmutować, bo jeśli okaże się że to jednorazowe to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odpuść sobie te usuwanie anomalii. To zwykły gadżet. Kup sobie dobry detektor, po jakimś czasie będziesz anomalie omijał intuicyjnie. A elektrę to akurat z daleka widać, więc gra całkiem niewarta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam dobry detektor i anomalie omijam w biegu stalkera ćwiczę już 4 rok, ale nie oto chodzi chodzi o to że ta elektra pieczarze jeśli źle do niej podejdę to zabija mnie zawsze przy próbie przebiegnięcia. Gdyby sola wczytyała się szybciej to nie byłoby problemu, a że u mnie wczytuje się tyle że zdąże wyjść i wypalić papierosa to przy kilku próbach zniechęca mnie do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 A spróbuj taki patent. Po wrzuceniu w elektrę śruby znika ona na jakieś 2 sekundy wtedy wbiegnij owszem będziesz miał na sobie te białe błyskawice ale nie porazi cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak jak pisał LD ...śruba i dobra synchronizacja...najpierw zapamiętaj w jaki sposób elektra się otwiera. To fajna pułapka i też nieraz wpadałem w ten kocił.. , ale potem miałem już patent. Ta anomalia ma swój skrypt, kolejność aktywacji i nie jest trudno to zobaczyć..kolejność poszczególnych pojawień jest inna...po wrzuceniu śruby występują dwa okresy braku aktywności.. 1...jeden bardzo krótki..ten jest zdradziecki bo zaraz po wrzuceniu śruby, kiedy myślisz droga wolna 2... jeden dłuższy..ten jest jako następny po zaniknięciu poprzedniej elektry Jeżeli to wyczujesz ten dłuższy to można przebiec bokiem zanim zdąży się aktywować. Jednak zawsze przebiec...pod obciążeniem nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam, mam już RUBINOWĄ BATERYJKĘ i jak będę miał kwesta żeby udać się do pieczary to spróbuję usunąć ELEKTRĘ i dam znać co i jak. I sprawdziłem Rubinowa Bateryjka trwale usuwa ELEKTRĘ w pieczarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi