Jump to content

Brak SMS-a od Astronoma

Recommended Posts

Witam. Jak głosi poradnik : 29. Idziemy do klonowa, oddajemy arty. Przychodzi SMS od Astronoma Przyprowadziłem Holograma. Serduszko i łebki oddałem (miałem z poprzednich eskapad) i "żyć". Brak SMS-a. Co dalej. Ktoś wie ? Brak przejść do czerwonego lasu, limańska i generatorów. Znalazłem ostatni plecak na wysypisku (ten z białym paltem :lol: ) ???????????????

W poradniku jest jeszcze zapis... 29. Idziemy do klonowa, oddajemy arty. Przychodzi SMS od Astronoma. 30. Idziemy na Kordon do Astronoma. 31. Jeśli nie otrzymaliśmy przejść i nie braliśmy zadania z p.17 opisu - bierzemy, idziemy do Czerwonego lasu. Przy przejściu spotykamy grupę prowadzoną przez Shadowmana i pomagamy mu wypełnić 2 zadania - odbić most i obronić się przed stadem potworów. Coś tutaj Kieł wisi za dużo.... Przejścia...MW- Limańsk Do Limańska. Powie Kieł, ale najpierw przynieście Zacharowi PDA Francuza i pożeganjcie się z Panterą w Warlabie. Przejście Radar-Las Do Czerwonego lasu. Powie Kieł, ale najpierw trzeba przynieść Zacharowi PDA Francuza i pożegnać się z Panterą w Warlabie. Generatory to później po Starej Wsi,Limańsku i Lesie więc masz czas na to... Zrób sobie wycieczkę na Kordon i poszukaj tam Astronoma, może koleś czeka na ciebie w wiosce..:)

Z zadaniem wykończyć Sznyrę jest ten problem że Sznyre trzeba zabić osobiście. Jeżeli się wzięło na raz kilka questów na ATP to przy którymś kolejnym następuje tam atak monolitu , jeżeli Sznyre zabiją monolitowcy to po zadaniu. SMS od Astronoma o ile ja pamiętam dostawało się po zadaniu na przyniesienie anteny z trupiarki na Kordonie , zadanie daje Klonow na Radarze ale nie pamiętam w którym momencie gry.

Dobra idę do Zachara. Ale to już jutro. Kurde niektórzy to muszą pracować. I wcześnie wstawać http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/exclamation.gif Dobranoc.

Dziś:

Ech. Jeszcze wczoraj szukałem rozwiązania. Gdzie jest Zachar??? Kurdę już nie mam pomysłu. Nie mam przejścia do Czerwonego Lasu !!! I stoję w miejscu jak ten kołek bez płotu. Idę kupię sobie kuszę u Barmana i się zastrzelę http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png :angry: A potem się upiję !!! Czy jakoś tak...

Jeśli nie ma innego sposobu , żeby otworzyć to przejście to chyba trzeba wrócić, możesz jeszcze spróbować ożywić Zachara artefaktem Zywe Serce , jeśli znajdziesz jego trupa. Zachar jest śmiertelny, więc mógł zginąć od wrogów lub mutantów, które czasami spawnują sie w Barze.

Trupa Zachara nigdzie nie widziałem. Nakopałbym mu w żyć. Dobra szukam starych save'ów.

No dobra. Dziękuję wszystkim za pomoc. Macie u mnie zimną http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png i ogórki małosolone.

Muszę się cofnąć aż do wyłączania mózgozwęglacza.

Może będę miał drugą łapę bibliotekarza???

Naciśnij obrazek:

post-302-0-24532400-1309883251_thumb.gif