malakas Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Napisz dokładnie co i jak instalujesz bo w ciemno ciężko jest zrozumieć gdzie tkwi błąd... potrzebujesz 3 pliki...wszystkie pliki wypakowujemy gdzieś z boku, a do gry wrzucamy tylko gamedata. Jeżeli gra utworzy dwa gamedata to jest błąd..ma być jedno. 1...mod dla oświetlenia statycznego...jest w pobieralni tematu 2..patch do moda 6.7 +fix...jest w pobieralni tematu 3..spolszczenie...jest w pobieralni tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wszystko zainstalowane gamedata 1 wszystko i nadal to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Twój log wskazuje że brakuje ci pliku ammo_boxes.ltx. A braki plików najczęściej są spowodowane błędną instalacją lub uszkodzonym archiwum. Do tego moda są dwa rodzaje patcha 6.7. Stary patch 6.7 który wymagał póżniej jeszcze jednego patcha i patch 6.7 kumulacyjny, o dwa razy większej pojemności który jest konieczny do polskiej wersji moda. Czy taki masz zainstalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak,ale własnie ponownie pobieram zobaczymy co to da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ściągnąłem ok włączam grę ok, ale wszystko po rusku albo tak cze np .wsod bruzda albo koxtkty instaluje spolszczenie i... FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CSpecificCharacter>::GetById [error]File : e:stalkersourcestrunkxr_3daxrgamexml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : stalkersna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz instrukcję instalacji Instalujesz S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla w wersji pl Instalujesz patch 1.005 do Cienia Czarnobyla - do pobrania stąd http://www.gram.pl/p...oly.asp?id=1664 Odpalasz czystego stalkera, jak wszystko gra robisz jakiś zapis, wychodzisz z gry W folderze z grą za pomocą notatnika modyfikujesz plik fsgame.ltx tak jak w przy każdym innym modzie zmieniając przy gamedata wpis z false na true Pobierasz mod LWR stąd http://fileshare.in.ua/4023759 Mod ma postać instalatora, rozpakowywujesz go do osobnego folderu i przenosisz tylko folder gamedata do katalogu ze stalkerem UWAGA: Po rozpakowaniu w folderze gamedata może być jeszcze jedna gamedata, przenosimy tylko ostatnią, w której będą pliki moda : config, scripts itp Ściągasz patcha do LWR v 6.7 kumulacyjny stąd http://narod.ru/disk...%B9%2B.rar.html Patch ma własny instalator, podobnie jak mod. I tak samo postępujesz. Rozpakowywujesz do osobnego folderu, sprawdzasz czy w folderze gamedata nie ma jeszcze jednej gamedaty i tylko ostatnią gamedate przenosisz do katalogu ze stalkerem. Zgadzasz się na podmianę plików Pobierasz spolszczenie stąd http://pobieralnia.s...info&file_id=77 Rozpakowywujesz je do osobnego folderu, sprawdzasz czy w folderze gamedata nie ma jeszcze jednej gamedaty i tylko ostatnią gamedate przenosisz do katalogu ze stalkerem. Zgadzasz się na podmianę plików GRASZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tak zrobiłem i nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tak zrobiłem i nie działa Na pewno tak nie zrobiłeś, jaką masz wersję podstawki (patch i wersja językowa, oryginał)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tak oryginał mogę zrobić fotke, podstawka 1.005 LWR.EXE oświetlenie statyczne,patch,spolszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Spróbuj narzucić tą poprawkę, może pomoże gamedata.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tak oryginał mogę zrobić fotke, Wilku jeszcze pytanie. Z jakim patchem masz ten oryginał, jeżeli zmieniałeś patch z 1.006 w dół to w jaki sposób. Podaj tutaj dokładne wielkości pobranych plików moda dla porównania..chodzi mi o sam mod, patch 6.7 i spolszczenie..może wkradł się błąd podczas pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie z 1.004 na 1.005 zrobiłem. ale już sobie poradziłem z problemem Super mod:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi