Agrael Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Problem jest taki że udźwig w LWR wynosi 35kg, według mnie to dużo przesada, może autorzy postawili na to aby było realistycznie ale to bardzo utrudnia grę. Mam prośbę, czy mógłbym ktoś zmienić to i dać do pobrania udźwig wynoszący 100kg ? Wczoraj się tym trochę bawiłem i zmieniłem na 500kg, gra się włącza normalnie, ale gdy już wczytaj zapis i pogram z dwie minuty to mnie wywala do pulpitu, co dziwne beż żadnego bugtrapa. Próbowałem zmieniać udźwig postaci ale na próżno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sposób, który ci podałem jest dobry i działa na 100%. Zobacz temat Malakasa - http://www.stalkerte...ans-utraty-sil/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Próbowałem to i to. Ale kurcze, nie wiem czemu gra mi się wyłącza po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Spróbuj tego. gamedata.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 I już lżej się gra. Dzięki za to kabal, bardzo pomogłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jedno po cholerke bohater ma mieć udzwig muła. Zabierasz tylko to co niezbędne. 2 rodzaje broni wraz z amunicją, jedzenie, apteczki, antyrady i do boju jak zabraknie to szukasz albo dokupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ale jak nic nie będziesz nosił to nie sprzedasz tego nie zyskasz rubli i za to nie dokupisz zużytej amunicji i koło się zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zawsze można mieć coś pochowane w schowkach i to sprzedać. Wtedy kilka razy biegam i sprzedaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ale do schowka i tak to jakoś musisz donieść więc jak bez udźwigu poza tym latanie z jednym karabinem na sprzedaż nie ma sensu bo co za to kupisz pozostają arty ale ich też za wiele nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tak jak to opatentowałem kilka schowków i jak chce sprzedać to kilka razy biegam i sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To z twojej rozmowy wynika to tak z jedną rzeczą biegasz kilka razy żeby donieść kilka rzeczy do schowka,a potem z niego do handlarza. Gdzie tu logika?? I tak musisz biegać po pół planszy żeby zarobić 4 ruble. To już lepiej od razu do handlarza bądź sprzedawać rzeczy napotkanym stalkerom. jak ty tak zarabiasz to lepszych pancerzy i dobrej broni dochrapiesz się po 3 miesiącach i po pokonaniu mapy 4 tysiące razy, tu to nawet ja Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie lubie szybko przechodzić gry a większą część rzeczy sprzedaje NPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi