Jump to content

Tysiąc sejwów solanki bez kitu

MiedzianeJaja

Recommended Posts

• 1 year later...

Kolejny zmarnowany temat....@bolo potrzebujesz tych zapisów, czy tylko pytasz.

Witaj, słuchaj, już jestem po wybiciu wojska na Agropromie i wizycie w podziemiach i rozprawie z bandytami w Dolinie Mroku i mam wrażenie, że coś mam nie tak z grą , mianowicie: mam dwa znaczniki,< żółte> na agropromie znaleźć wyjście z podziemi, na wysypisku < więzień> dodam, że go odbiłem w Dolinie Mroku.Ponadto jak wszedłem na Wysypisko to nie uratowałem chyba Arika i druga sprawa po wybiciu bandytów zaliczyło mi zadanie uratuj powinnośćiowca coś w tym stylu lecz nie mogę wejść do zbrojowni bandziorów a w podstawce mogłem, a i Dzika też ubiłem, nie mogę też wejść do X ileś tam w Dolinie Mroku. Okropnie się namęczyłem z wybiciem wojskowych na Agropromie i teraz niewiem czy mam zrobić reinstalke gry czy zawaliłem coś innego. Na bar też nie chcą mnie przepuśćić mimo uratowania 2 powinnościowców, wydaje mi się, że powinni, nie pamiętam dokładnie jak było w podstawce. Tak, że przydał by mi się seyw z tego etapu gry,dzięki za zainteresowanie się moim problemem.

Przeniosę te posty do problemów...Teraz tak... Więzień na Wysypisku to Max Luber, który przeszedł z DM...znacznik nie szkodzi. Koleś będzie miał dla Ciebie zadania. Dzik zabity...błąd powtórzyć od wejścia do DM ...należy odbić Lubera, a potem pobiec do rannego bandziora i dać apteczkę, tak kończy się wrogość bandytów w DM, a Dzik jest potrzebny do Klucza lab. X-18 i kilku kwestów. Wejście do Baru...potrzebna walizka z dokumentami z Agropromu. Znacznik na Agropromie....jeżeli wyszedłeś z podziemia inaczej niż po drabince..ostatnie zadanie Odszukaj wyjście z podziemi...powinieneś mieć niezaliczone. Jeżeli wyszedłeś prawidłowo, a znacznik jest..nic nie szkodzi. Można to ominąć podchodząc do drabinki dostaniesz sygnał. że zadanie się zaliczyło i można wracać np. dowolnym wyjściem. Wówczas masz dwa do wyboru. // Na tym etapie gry obcy zapis niema sensu bo to początek moda. Jest tak niewiele, że można powtórzyć od Agropromu.