czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 W dzisiejszym dniu miałem problem z wejściem na forum. Błąd na Operze i Firefoksie. Dopiero teraz jest dostęp. Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja też nie mogłem się dostać :/ Pewnie jakiś "remont" na stronie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Przecież było wyraźnie napisane, na górze ;) This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Tak ten komunikat, pewnie go jeszcze zobaczymy do końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A co koniec roku ma do problemów ze stroną?? Trochę ta wypowiedź nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Tak jak kiedyś było napisane to nie koniec zmian gdy forum było przenoszone na nowy serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 czarnobyl10 , twoje światłe posty jak zwykle dużo wnoszą do tematu ;) Forum jest często w remoncie i widocznie tak musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To nie są remonty, ani problemy ze stroną tylko po prostu skończył się wykupiony transfer na ten miesiąc.Bez wachy nie pojedziesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Faktycznie około grudnia będzie nowy serwer. Czy u tego samego hoster czy innego nie wiem, ale na pewno takiego komunikatu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi