kmicic0 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Mógłby mi ktoś podesłać gamedatę z solianki + dopy + patche... spolszczenie zainstaluję sobie sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Yyy, jest co najmniej 20 rożnych miejsc w internecie gdzie to możesz pobrać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 jak podesłać? tu masz linki do pobrania: http://www.stalkerteam.pl/forum/76-pliki-gry-i-dopelnienia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Może kmicic0 chodzi o podesłanie mad'u pocztą ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmicic0 Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 Tak właśnie Kpuc masz rację Korn06 pobrałem ze strony którą mi podałeś i dalej ten sam błąd który nie bardzo rozumiem nic ni grzebałem w skryptach wychodzi na to że są uszkodzone pliki spawna bo nie może ich odbudować spróbuję jeszcze raz pobrać ze strony którą mi podałeś.Pierwszej części błędu nie kumam jaki wykres gdzie go szukać. [błąd] Opis: Spawn nie odpowiada na wykresie: REBUILD SPAWN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Cała kompletna gamedata Soljanki w wersji 3.09..(czyli pliki gamedata + patche, bez spolszczenia).. to 6,5 GB danych jak to wysłać.. Ja pobierałem wersję 19.04 z plików od Trurl3..Solyanka 19.04.10 w 4 częściach - samorozpakowujące się archiwum RAR...dopełnienie z naszego forum w 3-ch częściach...DMX z torrent Trurl. Gram już trzeci raz i pliki są OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Może spróbuj z wstawki Miedziane Jaja http://www.stalkerteam.pl/topic/1909-solianka-1904-dopelnienie-1408-patche-spolszczenie/ Tylko spolszczenie daj najnowsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Tu masz torrenta http://www.stalkerte...90-dmx-torrent/ oprócz tego trurl3 ma swój tracker ale podobno ciężko z seedem jak coś to mogę ci udostępnić swój folder gamedata w formie FTP lub torrenta i sobie wybierzesz dokładnie te pliki które chcesz tylko mam słaby upload do 32Kb/s max Cała kompletna gamedata Soljanki w wersji 3.09..(czyli pliki gamedata + patche, bez spolszczenia).. to 6,5 GB danych jak to wysłać.. zarchiwizować i nagrać na 2 płyty.. :D.. //malakas nie miałem na myśli wysyłania pocztą..jedna płyta DVD DL wystarczy.. :D..ale pomysł dobry. Przydałby się kurier do wymiany dużych plików. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 To może źle żeś spaczował podstawkę, podaj jaki masz rozmiar na dysku Solianki, dopełnienia, 2 patchy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmicic0 Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 Korn06 nie odpowiem na twoje pytanie bo nie mam już soljanki na dysku pobieram od nowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts