malakas Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 W temacie można zgłaszać błędy i literówki polonizacji BETA moda Dezerter 2..zapraszam do testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Błędy można zgłaszać postaram się je poprawiać. Od razu też ostrzegam, że jest to mój 1 raz i mogą się pojawić niespodziewane komplikacje których nie sposób przewidzieć, a wynikają z braku doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Proszę bardzo mała partia błędów do poprawki :) : W tych wiadomościach tekstowych jest najwięcej błędów typu: patrzyłem dzika/psa itp. Dla mnie znikają trochę za szybko i nie nadążam z ich "obfotografowaniem". Edytowane 4 Listopada 2011 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Sam mod rewelacja,podziękowania dla Twórców.Pozdrawiam. ps;A gdzie można zdobyć muzykę z tego moda? Rewelka!dałbym kozaka albo dwa,ale nie wiem czy mnie stać;-)) Czasami lekkie literówki,lub zła odmiana przypadków,ale kto by się tym przejmował.Jeszcze raz podziękowania dla Autorów.Pozdrawiam. Edytowane 7 Lutego 2014 przez muezin70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Mam problem bo gdy znajdę te skręcone koło czy jakoś tak przy pogłębiarce to lota na pulpit i nie wiem gdzie są logi :) i okienko brak odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Zerknij tutaj :http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi