malakas Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dla błędu z posta nr.22....http://www.stalkerteam.pl/topic/3592-bledy-zwiazane-z-pamiecia-ram/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Hmm, wygląda jakby posypały się skrypty. Podeślij mi sejwa przed wzięciem feralnego zadania. Zobaczę jak to wygląda. Napisz na jakiej wersji polonizacji grasz. Zapis możesz wysłać na kobal@interia.eu Gram na polonizacji z 20 01 11 sejwy przesłałem na @, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAKI Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie mogę przejść z Baru do Dziczy, od razu przy przejściu wyrzuca na pulpit. Expression : no_assert Function : CALifeStory Registry :add File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_story_registry . ccp Line : 30 Description : Specified story obiect is already in the story registry /// Logi w [code] Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Bo zamieszałeś w fabule Laki. Nie wchodzisz do Dziczy dopóki nie dostaniesz tam zadania od Barmana. To samo z innymi lokacjami. Początek NS idziesz tak jak prowadzi cię fabuła podstawki. Jeszcze się nabiegasz po tych lokacjach do oporu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pewnie Laki wziął zadanie na teleporty od Fanata, przynajmniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi