Junx Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Lista modów w CDA do SoC: - S.T.A.L.K.E.R. Nuclear Snow - Priboi Story - Dynamic depth of field shaders - Weapon Mod Mody do samodzielnego ciągnięcia: - Autumn Aurora (Coś znajomego? :)) - S.T.A.L.K.E.R. Complete 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już rano kupiłem, teraz mam zapasową płyte i mogę oszczędzać wydanie premierowe. Do jakiej wersji jest gra spatchowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dali ''Priboi Story'' a nie dali Obliviona, co za chamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Tego nie wiem bo nie chce mi się specjalnie instalować drugi raz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już rano kupiłem, teraz mam zapasową płytę i mogę oszczędzać wydanie premierowe. Do jakiej wersji jest gra spatchowana? To jak kupiłeś i nie wiesz jaki patch..chyba tutaj jakiś kit wciskasz...wrzuć fotkę z płytą i nickiem to zobaczymy jak wygląda wydanie ze stalkerem. Jak dodasz fotkę to masz plus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 W opisie nic nie pisze, trzeba zainstalować. Przynajmniej docenili Autumn Aurora. Ciekawe czy Vandr o tym wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już rano kupiłem, teraz mam zapasową płyte i mogę oszczędzać wydanie premierowe. Do jakiej wersji jest gra spatchowana? Ot, cały czernobyl10, żeby tylko posta dopisać. Skoro kupiłeś to nie możesz sprawdzić nr patcha? Na stronie http://www.cdaction.pl/news-23518/zawartosc-cd-action-122011.html piszą, że płyty są jakies wadliwe, więc nie wiadomo czy jest sens kupować takie badziewie czy zadowolić sie pdf-em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Fajnie, że docenili pracę Vandr...Autumn Aurora. to naprawdę świetny mod. S.T.A.L.K.E.R. Complete 2012 również bardzo dobra pozycja i nie będzie powodować problemów w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wersja z CDA to wersja 1.006 :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Można się było spodziewać..głupia moda wydawania gier z ostatnim patchem. Niby logiczne, ale nie dla graczy którzy instalują mody.. :D. Do tego Aurora jest pod patch 1.004.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A czym tu sie zachwycać, każdy Stalkera ma, modów ciekawszych ze 20 na dysku, a zamieszanie jakby jakiś remake niedostępnego hitu zrobili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Może dla nas to żadna nowość ale..Nie wszyscy mają mody i nawet nie wszyscy wiedzą, że takowe istnieją..może jak spróbują zagrać w zmodowaną grę to nabiorą chęci na więcej..:). Taka gazetka może w tym pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 To niezła kicha, taki jeden z drugim wgra moda zrobionego pod 4-go patcha, a gra jest ugotowana z patchem 6- stym. Do tego jak by ta gra była nie przepakowana to bym się nawet nie dziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi