Jump to content

Problem z przejściem na Wysypisko

Recommended Posts

Mam wylot do pulpitu z takim logiem.

FATAL ERROR
[error]Expression	: fatal error
[error]Function	  : CScriptEngine::lua_error
[error]File		  : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line		  : 73
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments	 : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:1114: attempt to call global 'dbglog' (a nil value)
stack trace:

FATAL ERROR
[error]Expression	: fatal error
[error]Function	  : CScriptEngine::lua_error
[error]File		  : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line		  : 73
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments	 : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\bind_stalker.script:207: attempt to index field 'actor' (a nil value)

malakas // do wstawiania błędów używamy opcji...

jest obok fotek w edytorze

Gah miałam ten sam błąd, pojawia się na Radarze jak pójdziesz w stronę Zwęglacza, najlepiej od razu po wyjściu z Prypeci odczekać chwilę aż bojownicy się na wzajem wystrzelają i gnać w stronę przejścia na Magazyny. Nie potrzebujesz nic brać z trupów i tak jesteś świetnie wyposażony, a do x-10 później w fabule sobie pójdziesz :)

Przepraszam za złe wstawienie loga . Co do wylotu to na Radarze też miałem wylot,ale zapis działał. Ten jest w Kordonie ,albo był bo wszystkie zapisy diabli wzięli. Błąd jest przy próbie przejścia z Kordonu na wysypisko, po wykonaniu zadania zdobyć kombinezon od Żwawego za arty. Zainstaluję grę i moda odnowa i zobaczymy czy błąd się powtórzy.

• 4 months later...

Ja też przyłączam się tematu, u mnie jest problem przy pierwszej wizycie na Radarze... Czy poczekanie aż się wybiją wystarczy? [EDIT] U mnie nie działa nie mogę wstawić loga ale wywala grę nawet jak poczekam... Proszę o wrzuceniu save po przejściu na magazyny. Z góry dzięki :smile:

Grasz na patchu 1.004 ? Przechodząc pierwszy raz z Prypeci na Radar nie spacerujesz, na nic nie czekasz, do nikogo nie strzelasz i nie zbierasz żadnych itemów. Nie oglądając się na nikogo idziesz / biegniesz na Magazyny Wojskowe. Prosto tak jak biegnie droga.