Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W czystego Stalkera to nawet nie graj, poczytaj, wybierz jakiś modzik ;) He, he...to sie nazywa szybka reakcja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja bym ci proponował zacząć właśnie od czystego stalkera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Masz oczywiście słusznosć , ale ja uważam że te nasze wszystkie narzekania w sprawie zbyt szybkiego wydania Stalkera, okrojenia wersji z map, mutantów i innych rzeczy,niedopracowania gry , teraz nie mają poparcia...według mnie niech zagra w polepszony wyrób...ale to moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Każdy jak wiadomo ma swoje zdanie ja polecam czystą wersję by się przyzwyczaić.A co do modów to się nie będę wypowiadał bo jeszcze sam w żadnego nie grałem (nie licząc tego na śpiwór) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No to megaszacun ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 To nie przez to że nie lubię modów tylko przez to że mody dużo ważą a mi się nie chce ich ściągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Aby poczuć radość z modów, trzeba najpierw przejść grę w czystej wersji, do tego są mody w które dzieżko grać nie wiedząc co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Masz rację kpuc a do tego według mnie jak się wystartuje z modami to później nie wie się co od czego jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja tam się z tym nie zgodzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Każdy ma inne zdanie ale moje nie granie w mody poniekąd z lenistwa wynika ;) i z niezdecydowania bo jak zachce mi się jakiegoś moda to mnie przeraża ściąganie, a jak już zachce mi się ściągać to nie wiem na którego moda się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja niestety nigdy nie gram w grę po premierze...czekam czasem nawet pół roku ,aż patche powychodzą i mody, jeżeli dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kwestia podejścia..jedni może chcą czystą wersję, inni że to zbyt proste i wstawiają mody. Sam nie wiem co lepsze, zapodajcie opinie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja uwazam jak wyżej, to ze my nie mieliśmy możliwości zagrać w miarę udoskonalony wyrób to nie znaczy że inni nie mogą. Są rózne opinie, ale kto z nas teraz zagra w czystego Stalkera dla przyjemności, prosze podnieść rękę. Noo..jest Naznaczony , ale z lenistwa :D , a i tak sobie spiwór zaaplikował. Więc jezeli my bysmy tego nie zrobili to nie ma co odradzac i przekonywać że lepiej jest grac w niedokończony wytwór. I naprawde nie chodzi mi o molochy , lub mody całkowicie zmieniające fabułę. Pozatym wiele modów to jakby patche, udoskonalenia...a patch jest jak najbardziej zalecany. W oryginalnych patchach przecież nie tylko poprawia sie kwestei techniczne i optymalizacyjne...czasem dodaje sie całkiem duzo nowinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja też czasem gram w czystego Soc ale tylko kawałek gry.:P Choć ostatnio zaszedłem aż do magazynów w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak czy siak już sam oryginał/podstawka, ze względu na brak modyfikacji, w pewnym sensie jest modem. I czy zaczniesz od Priboi Story czy innej to i tak wrócisz do pierwowzoru po to by się nim cieszyć. Jednym zdaniem. Zaczynaj od czego chcesz to i tak działa jak wirus, niema powrotu ze Strefy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi o pierwsza część wypowiedzi to Cię entuzjazm poniósł :D ...nie rozumiem przesłania. A co do drugiej cząści to sie oczywiście nie zgodzę, dowodem jest Naznaczony , który wraca do podstawki ,ale z lenistwa :D Albo Kpuc który doszedł AŻ do magazynów ;) , pewnie z nudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A jakie to ma znaczenie czy ktoś zacznie Cien' Czarnobyla od moda czy od podstawki? ^_^ Ten Dziadek, z tematu "wywiad z Dziadkiem...", mówił że od podstawki pierwsze co go ruszyło to "ukryte ścieżki dwa". Że każdy mod opiera się na dodawaniu zombi czy szerszego wyboru broni, idea jest wciąż ta sama.SoC. :) Nie przysłuchiwałem się dalej ale mówiąc o CSkay i CoP nie było po nim widać szału, bo to ciągle Stalker i jego kolejne pod takim czy innym tytułem modyfikacje... Kocham tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Eee...chaotyczny z Ciebie gosć...wygląda jakbys pisał trzy posty naraz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Należy najpierw przejść niczym nie ,,skażonego" stalkera poznać historię Naznaczonego (oczywiście jeśli chodzi o mody fabularne) a dopiero potem wsadzić łapska w mody a jeśli chodzi o mody mniejsze np- weapons mod to można je wkładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No podstawy gry to taka podstawa :D bez niej wiele byśmy nie wiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na pierwszy raz to najlepszy Master Addon. Po co się pieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wszystko zależy , od tego jakie są nasze oczekiwania i jaka podstawka . Polecam :http://stalkerteam.pl/topic/6736-cop-weapons-replacer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi