nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Cześć, przywitać się chcę. Ja to djŁU, S.T.A.L.K.E.R. to nie gra to miłość.yo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Łaa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Cześć ..witam na forum..i masz rację to nie gra to coś więcej..:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Że kiedyś ja nad takim wejściem nie pomyślałem :) Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Cześć, przywitać się chcę. S.T.A.L.K.E.R. to nie gra to miłość 1000000000000000000% RACJI! Jak raz zagrasz to inne gry przestaną istnieć, albo będziesz w nie grał na odczepnego by się orientować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Heh, czysty przypadek z tym wejściem :) . Dziękuję za przyjęcie do świata bajek GSC.yo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Na tym forum każdego przyjmują do świata bajek GSC.Wiem to po sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 grałeś już w jakieś mody djłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Trochę. Tzn. lt. Priboi najintensywniej. Zew Monolitu około 30 - 40 % gry. Początek Zew Monolitu 2 to jest 2 lub 3 misje. Plus epizody typu mody tekstur czy audio, a i bym zapomniał ABC INFERNO intensywnie ale krótko :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A długo już jesteś ze stalkerem za pan brat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 2006 pierwszy kontakt jeśli się nie mylę, STREFĄ natomiast żyję jakieś 2 lata :) . Widziałem film. Paluchy lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Hehe ja to nie wiem od kiedy w stalkerze siedzę ale wiem że to już trochę czasu minęło a modów dalej mi się nie chce ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ...dalej mi się nie chce ściągać. :D Właśnie o tym czytałem. W grudniowym sidi akszym jest podstawka w wersji 1.0006, plus mod Nuclear Snow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Myślałem że tam będzie sam stalker i nie kupowałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 To ja jestem nielicznym ogniwem na tym forum co śledzi powstanie projektu S.T.A.L.K.E.R od roku 2000/01 gdy to jeszcze nie byłą gra o Czarnobylu. djŁU, a jak spojrzysz w moje tematy to sporo się dowiesz http://www.stalkerteam.pl/forum/221-poczatki-i-historia-gry-stalker/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kpuc mylisz się ja o stalkerze wiedziałem jeszcze w 1993 r 6 lipca (5 się urodziłem :)) przeczuwałem że ktoś z ukrainy zrobi grę o Czarnobylu i wiedziałem że to będzie hit,także wiedziałem że to forum powstanie :D.A tak na serio to ja myślałem że stalker powstał właśnie w oparciu o Czarnobyl i że ciągle miał być "Czarnobylową grą"a że początki były inne to nie wiedziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Łu OWNED Wątku w którym dyskusja toczy się na znany mi temat trafiłem na wypowiedź http://www.stalkerte...1591#entry31591 w której autor pisze "jak zachce mi się jakiegoś moda to mnie przeraża ściąganie," Nie przeglądam postów autora bo to fizycznie nie możliwe, zbieżność sytuacji, natomiast jeśli chodzi o Wasze posty to po to tu jestem, po Waszą wiedzę po to by być jeszcze bliżej tematu S.T.A.L.K.E.R. :) .yo Kuchnia, ta "gra", to kompletny razpiździej, mega mentalna produkcja na miarę odkrycia koła czy pierwszego lotu na księżyc. Viva la Vie, viva la Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 To mój post :) Po prostu mam taki charakter że nie lubię czekać :D To mnie kiedyś do zguby doprowadzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 He,he...no to masz Nas...witamy, będą przynajmniej nowe mody muzyczne skoro mamy DJ-a ;) Ile pasji w tym człowieku...budujące...szkoda tylko że ten świat bajek GSC akurat przeżywa kryzys :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 He,he...no to masz Naz...witamy, będą przynajmniej nowe mody muzyczne skoro mamy DJ-a ;) Ile pasji w tym człowieku...budujące...szkoda tylko że ten swiat bajek GSC akurat przeżywa kryzys :) Jak będą mody muzyczne to ja zamawiam stalkera z muzyką z mario bros. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Cześć bracia Stalkerzy z dalekiej Syberii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witamy, Syberia wielka kraina, mozesz sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Naprawdę mieszkasz na Syberii PagraD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Buber dokładniej Kuzbass korn06 dlaczego kłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Cześć PagraD ...nie koniecznie kłamać..samo miejsce to zaskoczenie..witamy na forum ziom.. :)..są ludzie z różnych miejsc świata...USA, całej Europy, ale z Syberii nie ma nikogo. Miło słyszeć głos z tamtej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi