Buber Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Zaraz zwariuję , pomocy. Wie ktoś które utwory wykasować żeby się pozbyć tej natarczywej i głośnej muzyki np. w Barze. Pokombinuje ale może ktoś wie. Wykasowałbym cały katalog New ale nie wiem czy nie ma tam jakiś potrzebnych dzwięków. Ok, już mam...zapomniałem że moge je przesłuchać w playerze, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Jeśli je wykasujesz gra wywali cię na pulpit. Może je podmień na jakieś inne. Każdy plik ogg mozesz odsłuchać w zwykłym media playerze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ja mam inny pomysł: Jeżeli nie ma być ich wcale to znajdź jakiś "pusty" plik muzyczny i po podmieniaj nazwy i nie będziesz wcale muzyki :) PS. Chyba o to Ci chodzi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Matko co za ulga. Zrobiłem w miedzyczasie to o czym pisaliscie, ale punkty za uratowanie mnie od apopleksji i tak przyznam. Zrobię potem paczkę dla wszystkich "oszołomionych " muzyczną intencją modera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Tak gość miał bardzo dobry smak...ja się przestraszyłem na początku gry... ..ale wówczas takiej łatki nie było, więc mocno wskazana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ta muzyka jest w rożnych momentach gry i potrafi wnerwiać, ja po jakimś czasie się do niej przyzwyczaiłem i nawet zaczęło mi się to podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts