Vorenus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zadanie od Kota, na Agropromie, jak tylko zbli?? si? do miejsca z Monolitowcami i wi??niami zaczyna si? strzelanina pomi?dzy Monolitem i ?o?nierzami a wi??niowie gin? i zadanie - nie wykonane... Napisz? jeszcze, ?e wcze?niej nie odda?em teczki dla majora spod mostu w Kordonie cho? j? zdoby?em. Nie odda?em mu jej... bo sam go rozwali?em. Wiem, ?e b??d ale tak jako? wysz?o... ?o?nierze z oddzia?u który pilnowa? tych dokumentów ci?gle po wzi?ciu teczki wa??saj? si? w tej dolince nawaleni a ja nie mia?em serca ich wcze?niej odstrzeli? i teraz jest pat. Co tu dalej zrobi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Po wielu próbach wreszcie si? uda?o. Poszed?am w dolink? w nocy ubrany w SKAT15. Jeszcze dobrze nie doszed?em na odleg?o?? strza?u jak zacz??a si? palba w dolince. Teraz w zale?no?ci od szcz??cia: - albo Pat i Pataszon szybko gin? - ginie jeden ale zadanie jest nie zaliczone - prze?ywaj? pierwsze strza?y Je?eli prze?ywaj?, trzeba wpa?? w ?rodek walki ?eby ?ci?gn?? na siebie ogie? ?o?nierzy i Monolitu i eliminowa? wrogów. Ja cz?sto zapisywa?em w dolince savy i jako? si? uda?o. Droga do centralnego kompleksu z Patem i Pataszonem to koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Heh, to tu wyst?puj? te postaci Pat i Pataszon... Podczas t?umaczenia nie mam faktycznie poj?cia, gdzie dane postaci b?d? wyst?powa?. Te imiona nada?em z rozp?du, poniewa? w oryginale to by?y imiona równie? pewnej pary bohaterów - Czuk i Gek. Zastanawiam si? teraz, czy nie lepiej by?o zostawi? jak w oryginale. Co o tym s?dzisz? Zawsze mog? jeszcze przywróci? to oryginalne brzmienie imion, polonizacja jest ci?gle na poziomie RC, a do tego jest dopa... A co do samej akcji - czyta?em wiele o trudno?ciach z jej wykonaniem. Tam musisz podkra?? si? niepostrze?enie, bo na pierwszy twój widok rozpoczyna si? akcja. I problem polega na tym, ?e je?li jeste? na tyle blisko, ?eby po akcji obszuka? trupy i mie? spory ?up, ci co maja prze?y? s? w niebezpiecze?stwie. A jak zaczniesz zdejmowa? przeciwników z dala, to po akcji nie zd??ysz dobiec, kiedy ci co prze?yli ob?upia trupy z wszelkiego dobra... W tym s? szybcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi