kobal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Amerykański horror w scenerii Prypeci. Grupa amerykańskich turystów spędzających wakacje na Ukrainie przypadkowo trafia do tego opuszczonego miasta, nagle uświadamiają sobie, że nie są tam sami.. Premiera 25 maja 2012. http://youtu.be/Uy1ay369Jiw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To coś będzie warte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Oooo tak niech tylko wypali :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jak zwykle grupa gwieździstego sztandardu rozwali wszystkich w Zonie łącznie z samą Zoną. Ratujcie strefa jest zagrożona. Koniec żartów, nie przepadam za produkcjami USA brak w nich klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 "grupa gwieździstego sztandaru rozwali wszystkich w Zonie łącznie z samą Zoną. " co do tego to też się podpisuje żeby ratować strefę :pirate: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Amerykańce nie umieją w naszych stronach robić filmów, zawsze coś spiepszą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Grupa amerykańskich turystów spędzających wakacje na Ukrainie przypadkowo trafia do tego opuszczonego miasta No niezupełnie przypadkowo. Z rozmowy na początku trailera wynika, że jest to zaplanowana wycieczka do Czernobyla. Generalnie zgadzam się z nieumiejętnością robienia filmów o nas przez amerykanów. Ale może dajmy im szansę. Trailer jest całkiem, całkiem, a dodanie ukraińskiego przewodnika do ekipy dobrze rokuje (może nie przylecą hamerykańskie helikoptery, żeby zaprowadzić porządek na końcu filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ale że też mogą nagrywać na terytorium czarnobylskim i że ten przewodnik łapę w wodzie macza. Mam nadzieję, że wszystkie miejscówki, które zobaczyliśmy, są faktycznie w Prypeci i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ale że też mogą nagrywać na terytorium czarnobylskim Ja tam widzę sporo zrobione komputerowo, jak np. plan elektrowni w scenie gdzie są na balkonie ... Co do filmu, zwiastun wygląda ZAJEBIŚCIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A ja powiem pożyjemy zobaczymy a nóż będzie to coś fajnego .Niema co odrazu mówić ze coś jest do kitu skoro to tylko krutki zwiastun. A może reszta to totalna porażka a to co widzieliśmy to najlepsza akcja z całego filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Waler amerykanskie filmy są przewidywalne, oglądając wiesz co będzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Waler amerykanskie filmy są przewidywalne, oglądając wiesz co będzie dalej. A "Incepcję" widziałeś? Jak ten film był dla Ciebie przewidywalny, to ja Ci się głęboko kłaniam... :yes: Myślę, że nie należy generalizować, amerykanie robią jednak kilka bardzo dobrych filmów rocznie - tylko czy to akurat będzie ten nasz - nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Akurat nie oglądałem, pisze o filmach które mają być hitami, remejkach np Coś, lub Kroniki albo Bitwa o LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ale że też mogą nagrywać na terytorium czarnobylskim i że ten przewodnik łapę w wodzie macza. Mam nadzieję, że wszystkie miejscówki, które zobaczyliśmy, są faktycznie w Prypeci i okolicach. Niestety, według tego co udało mi się wyszukać, zdjęcia były kręcone w Belgradzie, Serbii i w okolicach Budapesztu, ponieważ według reżysera Bradley'a Parkera właśnie te lokalizacje perfekcyjnie imitują ukraiński Prypeć, gdzie rozgrywa się akcja. Znalazłem też info że po prostu ekipa nie dostała pozwolenia od Ukraińskich władz na kręcenie zdjęci w Prypeci, dlatego w niektórych scenach posłużyli się techniką "chroma key" lub jak kto woli "green screen". Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi