Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Atmosfear 3 => https://yadi.sk/d/lTR8uLLZ2k9hB Nanokombinezony dodałem ostatnio Wyłączenie akumulatorów do detektorów => https://yadi.sk/d/sdGycHTC1wTWx "NanoCell inventory for CoP" znalazłem poniżej, ale nie nie wiem czy o to chodzi? Link => NanoCell_Inventory_CoP.zip Dodam za chwilę do #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek11k Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dzięki za odpowiedz, ale niestety pojawił się jeszcze jeden problem. Zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją i przeszedłem do atmosfear 3, uruchomiłem instalator wybrałem główny folder z grą, wysokie tekstury zainstalowałem ale niestety stalker nie chcę się załączyć pojawia się tylko początkowa kwadrat na pulpicie. Przeinstalowałem grę i bez atmosfear gra się uruchamia razem z geonezis pl. Możesz mi powiedzieć co robię nie tak i o co chodzi z adoptacją do wersji PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Niestety linki do adaptacji dodatków PL są martwe. Jeśli ktoś ma na dysku adaptacje PL dodatków do wersji GEONEZIS 2.0 to proszę o wstawienie ich tutaj a zostaną one dołączone do #1. @maciek11k bez adaptacji do AF3 sobie nie pograsz. Tutaj => Atmosfear 3 adaptation.rar jest adaptacja do rosyjskiej wersji. Zainstalowałem i działa, ale mogą być problemy z częścią opisów po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_PK Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Proszę oto one: Atmosfear 3 adaptation (PL).7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Witam! Problem mam z przechodzeniem na inne lokacje za każdym razem jak przechodzę z zatonu na janów dostaje wylot z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked! [error]Function : invalid_parameter_handler [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp [error]Line : 815 [error]Description : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunehelm Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Po próbie rozpoczęcia gry, wylot na ekran. Prosiłbym o pomoc. Log: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'drug_cat_eye'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na pewno dobrze zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunehelm Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Tak sądzę. Krok po kroku jak jest w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jeśli w gamedata\configs\misc\items\sgm_items.ltx masz taki zapis: Spoiler [drug_cat_eye]:booster $spawn = "food and drugs\cat_eye" visual = dynamics\equipments\medical\drug_cat_eye.ogf inv_name = st_cat_eye inv_name_short = st_cat_eye description = st_cat_eye_descr inv_weight = 0.2 inv_grid_width = 1 inv_grid_height = 1 inv_grid_x = 17 inv_grid_y = 6 cost = 800 use_sound = interface\inv_pills eat_toxicity = 0.05 activation_time = 3.0 A w gamedata\meshes\dynamics\equipments\medical masz plik drug_cat_eye.ogf, to naprawdę nie wiem co dalej i musisz poczekać, aż ktoś mądrzejszy podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunehelm Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Pliki się zgadzają. Po trzecim razie instalowania wszystkiego od nowa, lecz sprawdzając na każdym kroku, w którym momencie zacznie wywalać, problem nie wystąpił i wszystko pięknie śmiga. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi