jurek48 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Mam pytanie. Kto daje przejście na Dzicz i na Korpus Pokoju.Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Przejście na KP daje Barman, po tym jak przesłuchamy kapitana na posterunku wojskowym. // Gdzie jest tajemne wyjście z bazy pacyfistów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 @ korn06 Nie kradnij tych pancerzy dla maruderów! I tak Cię oszukają, fantów nie oddadzą, będziesz miał z Pacyfistami przechlapane, a potem jeszcze z tego powodu zginie Mahomet i będziesz miał spore problemy z ukończeniem głównej fabuły moda. Zamelduj szefowi Pacyfistów o całej tej akcji z maruderami - on Ci pomoże ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Witam,mam pewien problem, wiecie może jak przejść na jantar?Jestem po rozmowie ze Zwierzobojem, dostałem od niego zadanie na odnalezienie 3ch psi chełmów z jantaru.On mówił coś o przejściu z Rostoku na jantar ale nie mogę go znależć.Powiedział też że o przejściu może coś wiedzieć Graf,on natomiast nie ma żadnej opcji dialogowej na ten temat.Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Znalazłeś na zlecenie Grafa trzy fleszki Cezara? Skoro przeszedłeś już na Dzicz, to zapewne tak. Przejście z Dziczy na Jantar jest na drodze za tunelem, tylko musisz je aktywować. Krótko mówiąc musisz się znaleźć we właściwym miejscu by zaskoczył skrypt. Mniej więcej na wysokości końca płotu po lewej stronie drogi. http://kobal.stalkerteam.pl/TS2/061.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Cześć,dzięki za odpowiedż,tak fleszki mam a co do miejsca, to akurat z tej strony płotu nie sprawdzałem;) Ech, biegam w tym miejscu już z 10 minut i nic,jest możliwość że trzeba jakieś zadania wykonać jeszcze albo co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Nie, przejście jest gotowe do aktywacji po znalezieniu trzeciej fleszki, razem z przejsciem na Dzicz. Zwróc uwagę na screen z zaznaczonym przejściem.Przejście pojawia się na drodze, a aktywowujesz je w promieniu kilku metrów od niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts