Rumcajs93 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Witam ponownie. Od razu mówie Sorry za oddzielny temat ale u mnie nie działa skrypt szybkiej odpowiedzi chyba czy coś. Mam drugie pytanie czy istnieje możliwość uniknięcia grabieży na CEA-2 której sprawcą jest Salomon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 http://www.stalkerteam.pl/topic/2197-glowna-linia-fabularna/ Najlepiej korzystać z ww. tematu. Rozłóż plecak i ukryj dobytek, lub wyrzuć wszysto na glebę. Po sprawie pozbierasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Jeżeli grasz w update final to nie musisz się specjalnie martwić. Większość swojego dobytku znajdziesz przy ciałach monolitowców, którzy zaatakują was zaraz po rozmowie z Salomonem. Praktycznie wszystko. Mi ubyło tylko trochę amunicji. Kasę też odzyskasz, tylko trochę później :) Ale nie będę spojlerować. A jeżeli chcesz na 100% wszystko odzyskać to tylko plecak i chowanie dobytku przed rozmową z Salomonem. Ficzer pozwalający przejść Salomona z pełnym plecakiem znany z TŚ1 i 2, w wersji update nie działa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Wystarczy wyrzucić cały inwentarz na ziemię...po rozwałce Monolitowców wrócisz na to miejsce i wszystko będzie leżało tam gdzie wyrzuciłeś. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts