mariodzida Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Przy odbiorze narody od Barmana za pozbycie się Najemników którzy atakują Bar , gra zafundowała mi coś takiego ........ FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : [error]Arguments : Can't find texture 'aaz\m4a1 sopmod\tacstońk' próby zmiany nazwy pliku nic nie dają i inne podejścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zobacz temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariodzida Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki . W katalogu gamedata Textures Aaz M4A1 SOPMOD znajdujemy plik tacstock.dds i zmieniamy mu nazwę na tacstońk.dds U mnie zadziałało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Tych plików jest sporo, ktoś zrobił fixa na ten błąd i jest w którymś temacie. Zmienisz nazwę jednego za chwile będzie kolejny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz728 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam, też mam ten problem z wylotem w barze podczas odbioru nagrody za najemników.jak ktoś wie gdzie szukać tego fixa na wylot to byłbym ogromnie wdzięczny. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Grzegorz728 Szukaj https://stalkerteam.pl/search/?&q=tacstońk&page=1&search_and_or=or&sortby=relevancy Ale albo zmiana nazwy pliku pomoże albo zmiana w opisie tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz728 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @tom3kbzmieniłem nazwę tego pliku, ale nic to nie dało, masz jeszcze jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Grzegorz728 drugi problem był gdy ta nazwa była w opisie tekstury i tam trzeba było ją edytować, tylko nie pamiętam czy w problemach z solinką czy tajnymi ścieżkami. Chyba w posty @trurl3 musisz zerknąć w tych wybranych bo to bodajże opisywał. O chyba taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Grzegorz728 Jeżeli grasz w tą wersję Tajnych Ścieżek to mam do Ciebie prośbę - podrzuć trochę screenów Zawsze się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 1. Tak jak pisał @Agrael w jaką wersję moda grasz? 2. Wstaw sejwa sprzed oddania nagrody może coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi