Grzech Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 O człowieku ja już dawno zakończyłem ferie .To z jakiego ty województwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mazowieckie, ale mam tydzień dłużej :devil: Planuję dodać trochę ciekawych pukawek z Shokera, tj. MP5, i nie pamiętam co jeszcze ciekawego tam jest. I jeszcze porządne HK416 i 417 :) Zależy jak będzie współgrało z obecną paczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Hej a dodasz tą broń? RPD (tam jest tylko RPK, różni się to wyglądem i ,że RPD jest od Diegtiariowa ,a RPK jest od Kałasznikowa)M1 ,i MID GarandM9 BazookaPKS (Puliemiot KalaschnikowaStankowyj ,bo w grze jest tylko PKM i ten od ciebie PKM TacticM1928 Thompson Zamiast tego twojego Miotacza ognia daj M2A2M2 BrowningGepard M1 (Znajdziesz na wikipedii)Wymień FAL na FAL bez kolimatora i w prawdziwych kolorachWymień SCAR z Crysisa na prawdziwego FN SCARAPKP Pieczenieg(Wikipedia tam znajdziesz większość tych broni)Krupnokalibirnyj Pulemiot Władimirowa(Wikipedia)AEK-971(Wikipedia)AK-12(wikipedia)OSW-96(wikipedia)wz.88 Tantal(wikipedia(przyda się trochę polskiej broni)wz.89 Onyks (polisz ganXD)Wikipedia)wz.96 Beryl (znowu Polisz Gan)Wikipedia)RPG-76 Komar (polski granatnik)WikipediA)UKM-2000 (polisz ukm(wikipedia)Pallad M9(Polisz granatnik automatyczny(wikipedia)KG wz.1960(polisz karabinek granatnik)wikipedia)Sr25(wikipedia)TKB-022PM (Do tego jest specialna strona pl.uzbrojenie.wikia.com (osobiście polecam w google wpisac wiki uzbrojenie i pierwszy link)Valmet M62(stronka u góry)AO-38(u góry)SAR21(u góry)AK-108(u góry)Sako-M95(spongebob kańciastoporty powiedział że stronka u góry)Bushmaster M17S(góra)Argam 2000(u góry)Bushmaster ACR(górka) To tylko propozycje Hej a Taktyczny PKM istnieje? jeśli tak to prześlij link na której można go zobaczyć Edytowane 16 Lutego 2013 przez Grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Większość tego, co podałeś nie istnieje jako broń do STALKERA. Zobaczę co dam radę znaleźć. A w międzyczasie zapraszam na profil na Twitterze :D https://twitter.com/kubekpop Tam zamieszczać będę bieżące plany i zmiany. Mój plan lekcji wygląda ciekawie i wygląda na to, że będę miał czas kleić moda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No wiem że nie ze STALKERA ale bym chciał w tym modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Broń trzeba spawnować czy z zabitych przeciwników zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Spawnować. Rozmieszczenie ich po NPC to straaasznie dużo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A może dodasz do handlarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Hej nie zgadniesz piszę ten post na samsungu ace! :-) A te DLC to będzie płatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 A od kiedy mody są płatne? @Kubekpop: Pracuj pracuj ja już M98B dodałem do siebie :devil: PS. @ Grzech nie żeby się czepiał, ale ten post: Hej nie zgadniesz piszę ten post na samsungu ace! :-)To raczej nie jest na temat, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No tak Junx jak zawsze mnie zaskakujesz 1) No bo z tego co wiem to DLC są to płatne dodatki 2) Sorry poprostu dzisiaj go dostałem i jestem podjarany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Staram się bo dawno nic nie pisałem na forum @Kubekpop: Jak postępy z dodawaniem? Czy ta lista co podałeś na twitter'ze jest do zrealizowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Zapewne jest opcja, ja łatwo nie odpuszczę, męczę USP, coś nie może znaleźć animki sprintu :/ Ale to się załatwi, zobaczę z innymi pukawkami. Albo mam na to inny sposób. Wezmę config od M1911, skopiuję ważne rzeczy z configa USP z Shokera i dodam jako nową broń. Kiedyś działało :) Tylko usp ma problemy, kolejna broń dodana (będzie zamieniać AK74u albo jako oddzielna, ale wolałbym zamienić): Właśnie, powtarzające bronie zamieniać czy dodawać jako nowe? Edytowane 19 Lutego 2013 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Lepiej nowe, po co dwa razy to samo nosić A ten Ak-74u to z Shokera z CoP'a jest jak się nie mylę. A z ten USP to z shokera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Hmm...A jak z bronią z tamtego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 USP z Shokera, ale stawia opór :/ Czyli podmieniać istniejące bronie, jeśli się powtarzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak masz problem to Ci podeślę "gotowca" ja w Hybrid dodałem go jako pierwszego i bez oporów poszło Zainteresowany? :devil: PS. Jeżeli masz "zamienniki" na podstawowe w nowej "wersji" to dawaj @ Grzech: W nowym wydaniu (1.3a) planuję dodać: Walther P99 Desert Eagle USP .45 Tactical HK416 AK-74 Sig-Sauer P220 Niektóre będą podmieniać obecne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 THX Junx Szkoła dowaliła mi egzaminy próbne, więc najpewniej w następny weekend dopiero jakieś wydanie. Może w międzyczasie będę wypuszczał pojedyncze elementy, ale nie wiem, czy to ma sens. W piątek i sobotę zarwę noc i będę trochę robił :geek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie ma problemu, polecam się na przyszłość. A co do tematu, jak wygląda baza broni pod względem ilości broni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 NA razie mam ich ok. 40 (plus minus kilka, nie wiem dokładnie które są lipne a które dobre, muszę dokonać selekcji), dodam z 10 z Shokera i nie wiem, co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 To ładnie się zapowiada Ja mam te ze Smrter + Berrett, ale to się zobaczy czy coś jeszcze nie dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Kolejna porcja broni :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Obie Bronie coś jakby były w Shoker Weapon Mod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Bo były. Przenoszę teraz ze Shokera właśnie... Najnowsza wersja Mam nadzieję, że wrzuciło się dobrze, miałem jakieś problemy z wrzucaniem. Coś się na początku dziwnie wrzuciło, że pobierało do jakiegoś 15MB, nie dało się całkowicie usunąć z dropboxa, ale potem chyba udało mi się to opanować i do 40MB pobierało dobrze, to dalej też powinno być ok, bo rozmiar wrzuconego pliku jest ok... Standardowo proszę o scalenie. Link w 1-szym. poście dodanyJunx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Hej @kubekpop jakby co to APB jest też w RC1 do SoC i to jest to APSTaka tam podpowiedź na przyszłośćHej jest Problemo z HK 417 log:FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size()[error]Function : player_hud_motion_container::load[error]File : E:priquelsourcesenginexrGameplayer_hud.cpp[error]Line : 92[error]Description : motion not found [lr300_idle_bore] Edytowane 17 Marca 2013 przez Grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi