Jump to content

kubekpop
 Share

Recommended Posts

ARSENAL MOD.png
Platforma: Czyste Niebo 1.5.10
Autor: @kubekpop, @r_populik, @scigacz1975
Data premiery: 29.05.2012r

Długość moda: Przeciętna (~20 godzin)

OPIS:

Spoiler

Podstawowym ( i jedynym ) celem moda jest dodanie do gry sporej ilości nowych broni. Znalazło się również miejsce na kombinezony oraz spawner. 

SCREENY:

Spoiler

ss_administrator_05-19-12_19-58-19_marsh.jpgui_icon_equipment.jpg

INSTALACJA:

Spoiler

Pobrane archiwum należy rozpakować i umieścić w głównym katalogu gry. 

LINKI DO POBRANIA:

Spoiler

Mod:
https://zone.stalkerteam.pl/files/30 - Nasz Serwer 

 

  • Dodatnia 15
Link to comment
Share on other sites

Wydawało mi się logiczne, że na najnowszej. Zawsze tak mi się wydaje. I dla tego zapomniałem. 1.5.10 Mógłbym prosić o loga? I bardzo przepraszam za ten hosting, a rano zaspałem i nie zdążyłem upnąć. Teraz zaczynam wrzucać, ale chwilę to potrwa... A na razie spróbuj z ponownie wrzuconym katalogiem new http://speedy.sh/D6Msy/new.zip

Edited by kubekpop
Link to comment
Share on other sites

Kurde walczę z tym tyle czasu i nic. Nie mam do ciebie żalu ale musisz zawsze pamiętać że jak wrzucasz jakiegoś moda to zawsze musisz podać na jakiej wersji chodzi bo jak się tego nie robi to taki potem młyn powstaje i zbędne sztuczne zamieszanie.

Link to comment
Share on other sites

To nie tak. Ja pakuję wczesną alphę, bez niektórych detali, wysyłam ją do r_populik, on testuje (czyli patrzy, czy bronie działają, nic więcej), patrzy, zdaje pierwszą relację. Ja proszę go o dodanie nowych broni do spawnera. On dodaje je do skryptu. Dlatego nie ma go w tym archiwum. Potem przygotowuję patcha, udostępniam oba pliki (alpha i patch) i skrypt. Mogłem dodać go do patcha, ale zapomniałem. Patcha robiłem w trasie, gdzie często gubiłem zasięg, cieszyłem się, jak złapałem LTE lub chociaż HSPA+... I na małem netbooku ciężko się pracuje. Za niedługo będzie w sieci (już się wrzuca) archiwum z aktualnymi plikami - wszystkimi.

Edited by kubekpop
Link to comment
Share on other sites

NO i masz ci los oto twój log i po modzie :

FATAL ERROR

[error]Expression	: xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function	  : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File		  : E:priquelsourcesenginexrGameuiUIXmlInit.cpp
[error]Line		  : 171
[error]Description   : XML node not found
[error]Argument 0	: hud_show_time
[error]Argument 1	: uiui_custom_msgs.xml

  • Dodatnia 1
Link to comment
Share on other sites

Hmmm. Jaki dokładnie plik ode mnie? Wybacz, ale już się gubię... Tak dla pewności - instalowałeś w tej kolejności? 1. Wersja Alpha z downloadu 2. Patch z downloadu (tam są kolejne archiwa, zakładam, że się połapałeś) 3. Skrypt Bo u mnie ta kombinacja działa w 100% (a przynajmniej do momentu wyjścia na bagna i wyjęcia wszystkich broni)

Link to comment
Share on other sites

  • Agrael pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity