Jump to content

Recommended Posts

ARSENAL MOD.png

Platforma: Czyste Niebo 1.5.10
Data premiery: 29.05.2012 r.
Autorzy: @kubekpop, @r_populik, @scigacz1975 i inni

OPIS:

Spoiler

Podstawowym założeniem modyfikacji jest poszerzenie istniejącego w grze arsenału. Dostępne są także nowe kombinezony oraz spawner. 

GALERIA:

Spoiler

ss_administrator_05-19-12_19-58-19_marsh.jpg

ui_icon_equipment.jpg

INSTALACJA:

Spoiler

Zalecana kolejność instalacji:

1. Czyste Niebo 1.5.10

2. Zawartość pobranego archiwum moda (gamedata) umieszczamy w głównym katalogu gry.

LINKI DO POBRANIA:

Spoiler

Mod:

• Nasz serwer - [KLIK]

• Positive 15

Wydawało mi się logiczne, że na najnowszej. Zawsze tak mi się wydaje. I dla tego zapomniałem. 1.5.10 Mógłbym prosić o loga? I bardzo przepraszam za ten hosting, a rano zaspałem i nie zdążyłem upnąć. Teraz zaczynam wrzucać, ale chwilę to potrwa... A na razie spróbuj z ponownie wrzuconym katalogiem new http://speedy.sh/D6Msy/new.zip

Edited by kubekpop

Kurde walczę z tym tyle czasu i nic. Nie mam do ciebie żalu ale musisz zawsze pamiętać że jak wrzucasz jakiegoś moda to zawsze musisz podać na jakiej wersji chodzi bo jak się tego nie robi to taki potem młyn powstaje i zbędne sztuczne zamieszanie.

To nie tak. Ja pakuję wczesną alphę, bez niektórych detali, wysyłam ją do r_populik, on testuje (czyli patrzy, czy bronie działają, nic więcej), patrzy, zdaje pierwszą relację. Ja proszę go o dodanie nowych broni do spawnera. On dodaje je do skryptu. Dlatego nie ma go w tym archiwum. Potem przygotowuję patcha, udostępniam oba pliki (alpha i patch) i skrypt. Mogłem dodać go do patcha, ale zapomniałem. Patcha robiłem w trasie, gdzie często gubiłem zasięg, cieszyłem się, jak złapałem LTE lub chociaż HSPA+... I na małem netbooku ciężko się pracuje. Za niedługo będzie w sieci (już się wrzuca) archiwum z aktualnymi plikami - wszystkimi.

Edited by kubekpop

NO i masz ci los oto twój log i po modzie :

FATAL ERROR

[error]Expression	: xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function	  : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File		  : E:priquelsourcesenginexrGameuiUIXmlInit.cpp
[error]Line		  : 171
[error]Description   : XML node not found
[error]Argument 0	: hud_show_time
[error]Argument 1	: uiui_custom_msgs.xml

• Positive 1

Hmmm. Jaki dokładnie plik ode mnie? Wybacz, ale już się gubię... Tak dla pewności - instalowałeś w tej kolejności? 1. Wersja Alpha z downloadu 2. Patch z downloadu (tam są kolejne archiwa, zakładam, że się połapałeś) 3. Skrypt Bo u mnie ta kombinacja działa w 100% (a przynajmniej do momentu wyjścia na bagna i wyjęcia wszystkich broni)