Skocz do zawartości

Ostrzeżenia

LordDino

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z kilkoma moimi rozmowami na temat ostrzeżeń w ostatnim czasie, w tym temacie można wpisywać swoje żale dotyczące warmów. Jak również jeżeli jest na waszym koncie ostrzeżenie od roku i w tym czasie nie powstało kolejne o tej samej tematyce można wnioskować o usunięcie takowego z waszego profilu, do każdej takiej prośby się ustosunkuje i na 99% usunę warma.

Witaj kolego mam do ciebie pytanie u mnie nie ma ostrzeżeń ani niczego o czym wspomniałeś. Ale mam pytanie odnośnie tego tematu pyt. 1 za co dostaje się ostrzeżenie pyt. 2 za co tego warma. i pyt.3 co to jest ten warm?. Pozdrawiam i dziękuje za objaśnienie mi tej terminologi bo ja jeszcze jestem w takich sprawach zielony.

Czyli jak powiem brzydkie słowo typu k...wa i dodam tam jeszcze resztę zdania dostanę takie ostrzeżenie. A jakie to będzie miało następstwa? czy został bym usunięty z forum czy tylko zablokowany do dawania komentarzy.

korn06 to czyli to pomyłka przepraszam za zmyłkę.

Łączymy posty

Junx

Edytowane przez Junx

Mam dwa i chyba jedno nawet od LD. Wszystkie zarobiłem słusznie i jestem z nich dumny.

[EDIT] jedno mam za spamowanie szołta filmikami, a drugie nie ma opisu.

Drugie masz ode mnie rzeczywiście za bluzgi i olewanie sobie uwag administracji LD

Edytowane przez LordDino

Powaga rzadko wcześniej korzystałem z neta bo miałem taki modem przenośny i z limitem danych więc stronki z forami mijałem szerokim łukiem. Nie angażowałem się w żadne. To nasze forum to moje 1 jakie założyłem i nawet nie wiedziałem ilu tu jest wspaniałych ludzi, ilu można mieć kolegów no może nie tak dosłownie. Co nie którzy mogą się obrazić że tak mówię, ale wiecie o co mi chodzi. I powiem że to 1 moje forum i jestem bardzo zadowolony że go mam. Z tego miejsca dziękuję tu wszystkim że mnie przyjęliście do swojego grona.

Czyli jak powiem brzydkie słowo typu k...wa i dodam tam jeszcze resztę zdania dostanę takie ostrzeżenie. A jakie to będzie miało następstwa?

Tak za wulgaryzmy dostaniesz punkty..Po uzbieraniu 10 punktów konto użytkownika zostaje zablokowane . Za co można dostać ostrzeżenie..:)..mała lektura...http://www.stalkerteam.pl/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Powaga rzadko wcześniej korzystałem z neta bo miałem taki modem przenośny i z limitem danych więc stronki z forami mijałem szerokim łukiem

ja mam taki modem z iplusa i nie narzekam, co prawda zawsze te 2 dni przed rozliczeniem nie mam już transferu ale cóż.

Nie angażowałem się w żadne. To masze forum to moje 1 jakie założyłem i nawet nie wiedziałem ilu tu jest wspaniałych ludzi ilu można mieć kolegów no może nie tak dosłownie. Co nie którzy mogą się obrazić że tak mówię ale wiecie o co mi chodzi. I powiem że to 1 moje forum i jestem bardzo zadowolony że go mam. z tego miejsca dziękuję tu wszystkim że mnie przyleliście do swojego grona.

Co do wspaniałych ludzi to się zgodzę, nie ma tu takiego chamstwa ja na tym drugim forum o stalkerze.

Nie ma chamstwa bo pilnujwemy żeby nie było i czasem się czepiamy nie powiem hihihi (ja to juz w ogóle). Wyobraźcie siobie temat w którym na 1 stronie jest kilku gości z duble postami . Po 1 temat byłby okropnie długi po 2 nic przydatnego byś nie znalazł w ninm bo ci co piszą ważne rzeczy nie dubluja postów i znikną w tłumie. A, że czasem Miedziany Rzuci mięskiem to sie nawet przyzwyzaiem ale upomniec muszę.

Tylko ten nie ma warnów co nic nie robi. Ja też ostatnio nic nie robię i wstyd mi. Ale jak będzie TS3 to będe pierwszy chętny . Nie mówiąc o stalker 2. Solidne akcje którymi warto się zająć. Bo na razie jest kiszka. Prędzej bym obecnie mógł napisać poradnik do skyrima. Jedyne co mnie trzyma to świetni ludzie. I tego się trzymajmy.

To nasze forum to moje 1 jakie założyłem i nawet nie wiedziałem ilu tu jest wspaniałych ludzi, ilu można mieć kolegów no może nie tak dosłownie. Co nie którzy mogą się obrazić że tak mówię, ale wiecie o co mi chodzi. I powiem że to 1 moje forum i jestem bardzo zadowolony że go mam. Z tego miejsca dziękuję tu wszystkim że mnie przyjęliście do swojego grona.

Dobra jak bym tego nie napisał to i tak będzie że się chwale, ale inaczej ktoś odeprze ''a skąd ja mogę to wiedzieć''

Mam aktywne konta na ~40 stronach, z czego 17 stron/forów odwiedzam notorycznie, a resztę raz na tydzień, w życiu byłem w 3 załogach z czego nadal jestem na 1 stronie mniej i bardziej aktywnym załogantem, przeszedłem drogi od moda, super moda, do admina.

I co wam powiem, to wam powiem, cała sytuacja na stronie to tak naprawdę sytuacja załogi, to od załogi zależy czy jest dobrze czy jest do dupy.

Widać to na prostym przykładzie s.pl, zalodzę odbija to i ludzie na forum wariują, Ktoś napisze (już bez wymieniania nicków by się nikt urażony nie poczuł) ''x koleś to pedał'' i co widzę ? 50 kozaków pod postem. :turned: Załoga się gryzie, przedrzeźnia, robi kawały to i ludzie tak postępują.

I przede wszystkim skargi na stronie w stylu, ''a maciek to mnie szturcha'' - a co to ma obchodzić user ? Profesjonalizm jest wtedy gdy załoga mając swoje waśnie trzyma je dla siebie a nie skarży sie na forum, a user, to ogląda.

Na każdym forum/stronie ma się przyjaciół i wrogów, złota zasada jaką wyznaje to nie naginać prawdy, dzięki temu zawsze, ale to zawsze, wychodzę z opresji jaką są tzw dzieci neo, wiedzące najlepiej.

:)

• Dodatnia 3

• portals zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.