Radioaktywny Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Skoro nie szanujesz przyrody to nic dziwnego, że masz taki pogląd. Wiedząc, że corocznie jest wycinane kolejne 8% lasów świata raczej zmieniłbyś zdanie. Poza tym nikt tutaj na Policję nie dzwonił. Osobiście próbuję się tylko dowiedzieć co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wiedząc, że corocznie jest wycinane kolejne 8% lasów świata raczej zmieniłbyś zdanie. Ze statystyką już tak jest, że koń i jeździec ma statystycznie po 3 nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ogłaszam wszem i wobec, że sprawa prawdopodobnie ucichnie na dłuższy czas. Dziś po powrocie z "budy" tradycyjnie ruszyłem na spacer. Wchodzę do lasu, a tu co? Została tylko jedna tabliczka przy samej ścieżce, pod konarem gdzie ostatnio znalazłem skrzyneczkę nic nie ma. Chodziłem dobre 1,5 h - ani jednego podejrzanego typa. Wydaje mi się, że po tym moim węszeniu wycofali się z tej zabawy, równie dobrze może to być zasługa innych osób takich jak leśniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Radioaktywny nie wiesz kto to był. Tak jak pisałem obserwuj lokalne strony internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A co będą tam to opisywali? Przeważnie takie sprawy odbywają się cicho i tak samo się kończą.Tak u nas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Nadal codziennie jestem w lesie (teraz już nie na na nogach tylko łącząc pasję - na rowerze), od 3 dni ani jednego typa w mundurze, żadnych nowych tabliczek, napisów... Chyba już sprawa dobiegła końca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Może wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Albo przegrali i zwinęli interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ćwiczenia się skończyły to poszli, co mieli robić :) Ewentualnie kolega ich spłoszył i zrezygnowali, a teraz pewni się już nie dowiemy o co chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Chyba okres próbny już naprawdę się skończył, od 08.06 ani jednego gościa, została nadal jedna tabliczka... Teraz już jestem 100% pewien, że dali sobie siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi