Yurek Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Mam problem z questem dla Kuzniecowa. Zebrałem dla niego 10 flaszek wódki, na PDA pojawiła się informacja, że mam je zanieść do Kuzniecowa. No to podchodzę do niego, zagaduję i nie włącza się żadna opcja w rozmowie o wykonaniu tego questa. Nadal chce tylko jedną flaszkę za przejście. Daję mu tą jedną flaszkę, w PDA mam nadal quest do zrobienia a w plecaku o jedną wódkę mniej. WTF - te 10 flaszek będzie brał po jednej za każde przejście, czy co ?! Stosunki z ekipą wosjowych pod mostem poprawne - nie strzelają do mnie przy podchodzeniu. Pomóżcie. Czy mógłby ktoś opisać quest Kuzniecowa - jak go prawidłowo wykonać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Przeszukaj opcje dialogowe ..będzie coś takiego jak ..cześć służbie albo podobne . Nie ma czysto kwestowej opcji w dialogach.Jak trafisz na dialog Kuzniecow powie,że maja święto i zabierze gorzałę.Weź od razu zadanie na dokumenty na Agropromie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Jak pojawia się dialog o daniu flaszki za przejście to mówisz że nie masz i pojawiają się opcje inne dialogowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Wielkie dzięki za poradę. Pomogło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Czy zadanie na dokumenty dla Kuzniecowa (ta z upijaniem panów wojskowych) trzeba przejść jak sugeruje Kuzniecow, bez zabijania, czy można inaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 W sumie to inaczej nigdy nie próbowałem, natomiast podobno jeśli ta grupa wojskowych zrobi się wroga to potrzebna walizka się nie spawnuje.Ja to robiłem zawsze tak że po uratowaniu Kreta idziemy z nim do wejścia do Podziemi.Więc Kret sobie tam szedł a szłem po walizkę , załatwiałem sprawę i wracałem do wejścia do podziemi i podejmowałem dialog z Kretem.Nigdy nie było problemu.Natomiast jeśli najpierw przejdziemy przez podziemia to w czasie rozróby na bazie wojskowej grupa od walizki na pewno przybiegnie na pomoc.Co za tym idzie nie będzie dialogu z pijakiem i nie będzie walizki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 kurcze, mam przykre wrażenie, że pozabijałam ich tam trochę za dużo za którymś razem i teraz facet pod słupem energetycznym nie stoi, a z tego co pamiętam od niego zaczynało się upijanie reszty kolegów przy ognisku. :/ Pamiętacie może jak ten kolo spod słupa się nazywał? Czy nie Szerstiuk czasem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ten co stoi pod słupem obok zwalonego drzewa to handlarz Szerstiuk- on nie jest potrzebny do tego kwestu z Kuzniecowem,ale warto żeby żył bo ma niezły towar. To zadanie z walizką jest na samym południu Agropromu obok przejścia na Bagna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ja mówię o dokumentach dla Kuzniecowa, tych co to jakieś hańbiące są czy coś tam. Kuzniecow mówi, że mamy zebrać 10 butelek wódki, upić wojskowych i ukraść walizkę, a jak jej nie będą mieli to szukać gdzieś tam. I z tego co pamiętam jak się idzie ich upić, to naj[ierw trzeba zaliczyć kolesia pod tym dużym "słupem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Chyba nie pamiętasz- trzeba zdobyć walizkę z kompromitującymi dokumentami: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P0IY0DjyUS8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Owszem, miałam rację. Najpierw gada się z Sukowem chyba, jakoś tak, on idzie dać chłopakom wódkę, a potem zabieramy torbę/walizkę. Już poszło, ale musiałam na nich długo czekać po prostu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nie miałaś, Szerstiuk to handlarz, którego pewnie ubiłaś podczas pierwszej wizyty na Agropromie, ale nie uczestniczy on w tym queście na walzkę dla Kuzniecowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ale mnie chodziło o Sukowa. Nie pamiętałam jego nazwiska, stąd znak interpunkcyjny "?" w moim poście. ;) Nevermind. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts