malakas Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Gdzie na Agropromie stoi Nieuk.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Siedzi i chichocze w budynku gdzie w CS był mechanik. Na 2 piętrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Też ma ksywkę ta postać, (bo chyba o mod Szrama idzie) choć sam mu ją dawałem, to jest okropna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 Teraz dalej ...może ktoś wie w jakim momencie się pojawia ten koleś w Instytucie bo po rozmowie z ekipą Tango go tam niema... W dialogach była wzmianka o nim i o możliwości korzystania z jego usług. Bylem u Woronina..zadanie na zabicie Dzika zabrane...idę na Agro a tam nikogo takiego niema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Po tym jak pomagamy wojskowym, całe towarzystwo Tanga rozbiegł mi się po krzakach. Podchodziłem do każdego, i po rozmowie z Dimakiem, zaczęli (choć strasznie niechętnie) złazić się do Wioski. Lot helikopterem, potem gadka z Woroninem i na Agroprom. Nieuk stał na 2 piętrze. Na placu Stalkerzy walczyli z zombi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 Coś mam nie tak bo kolesia nie było..to o czym piszesz to już dawno mam za sobą. // Musiałem wycofać grę do tyłu od wejścia na Agroprom i pojawił się utracony mechanik. Na razie wszystko OK. Dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts