Junx Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Przestrzegam Każdego przed wrzucaniem plików na w/w serwer bo po jakiś czasie chcą Premium w celu ściągnięcia pliku, który my/ktoś upnął na speedyshare.com. Sam miałem przykrość tego doświadczyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Coś jak pajacyk? Najlepszym sposobem jest nie rejestrowanie się, a ja już wam to się zdarzy nie gadać z nimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Dziękuję za ostrzeżenie. Niewiedza ludzka czasami może wpędzić w nie lada kłopoty. Dobrze, że jest ktoś zawsze, co za rękę odciągnie w bezpieczne miejsce. Wszędzie czyhają hieny na kasę, tak jakby samo zapłacenie sporych pieniędzy za neta nie wystarczało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Kiedyś było ok, tylko coś im się w głowach poprzestawiało... Jeżeli ktoś szuka innych serwerów darmowych to służę :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 A jak się wylogujesz to nadal chcą premium ? Na RS były konta zwykłe i premium, różniły się kilkoma sprawami, ale jedna z nich to wielkość pliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Tak, miałem nawet darmowe Premium w celu pobrania, ale to tez na długo nie było ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 To po prostu nie przeczytałeś zasad. A że one są małym druczkiem gdzieś głęboko to tak wyszło. Sytuacja istnie a RS, jak wrzucałeś na konto premium, to pobrać tylko możesz z konta premium. Na szczęście zawsze sobie można założyć kolejne konto i pobrać pliki, ale jest to niewygodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Kiedyś było bez premium i normalnie dało się pobierać a na RS też daje pliki, ale bez premium i jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Ja ostatnio znalazłem dość dobrą stronę do wrzucania plików: https://anonfiles.com/en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts