Junx Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Przestrzegam Każdego przed wrzucaniem plików na w/w serwer bo po jakiś czasie chcą Premium w celu ściągnięcia pliku, który my/ktoś upnął na speedyshare.com. Sam miałem przykrość tego doświadczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Coś jak pajacyk? Najlepszym sposobem jest nie rejestrowanie się, a ja już wam to się zdarzy nie gadać z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dziękuję za ostrzeżenie. Niewiedza ludzka czasami może wpędzić w nie lada kłopoty. Dobrze, że jest ktoś zawsze, co za rękę odciągnie w bezpieczne miejsce. Wszędzie czyhają hieny na kasę, tak jakby samo zapłacenie sporych pieniędzy za neta nie wystarczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Kiedyś było ok, tylko coś im się w głowach poprzestawiało... Jeżeli ktoś szuka innych serwerów darmowych to służę :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A jak się wylogujesz to nadal chcą premium ? Na RS były konta zwykłe i premium, różniły się kilkoma sprawami, ale jedna z nich to wielkość pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tak, miałem nawet darmowe Premium w celu pobrania, ale to tez na długo nie było ono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 To po prostu nie przeczytałeś zasad. A że one są małym druczkiem gdzieś głęboko to tak wyszło. Sytuacja istnie a RS, jak wrzucałeś na konto premium, to pobrać tylko możesz z konta premium. Na szczęście zawsze sobie można założyć kolejne konto i pobrać pliki, ale jest to niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Kiedyś było bez premium i normalnie dało się pobierać a na RS też daje pliki, ale bez premium i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja ostatnio znalazłem dość dobrą stronę do wrzucania plików: https://anonfiles.com/en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi