malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz pewno zaskoczę Was tematem, ale potrzebuję informacji z praktyki. Potrzebuję modeli bardzo dużych gabarytowo myszy do PC, nie ważne czy kabel, czy bezprzewodowe. Jeżeli mieliście styczność z takim sprzętem to podajcie proszę jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o bezprzewodowe na pewno ścisła elita: http://www.logitech....nters/mice/5845 Tak samo, tylko mi trochę przeszkadzałyby te przyciski: http://www.logitech....nters/mice/7244 Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez korn06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Logitech bardzo drogi , ale dobry. Potrzebujemy coś tańszego i bardzo dużego. Mysz ma być dla dorosłej osoby o dużych dłoniach i prosił o bardzo dużą mysz... . Jak mi powiedział...Nie zależy mu na tym czy ma kabel, czy nie..ma być duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tą sobie obadaj http://www.youtube.com/watch?v=IFasRipMBlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki @kobal..jeżeli znacie jeszcze inne to bardzo proszę dodać będzie wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mam podobną do tej o której pisze @kobal i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No nie wiem czy ta myszka z filmiku jest dobra dla osoby o sporych dłoniach, sam posiadam jej brata i jest to dość mała myszunia. Kupiłem ja do laptopa i teraz używam codziennie z pctem, ze względu na wymiary i wygodę użytkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Właśnie o uwagi praktyczne mi chodzi nie mogę iść do sklepu i obejrzeć 100 myszy by wybrać dużą i bardzo dużą..bo w sklepie jest kilka modeli, a w sieciowych witrynach tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja mam starszą wersje tej pokazanej przez kobala. Do dużej ręki pasuje dobrze ale do wielkiej to już nie wiem. Porównanie ja łapię z lekkim trudem piłkę do koszykówki w rękę. Więc na taką dłoń jest dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ta mysz:http://pclab.pl/art11833-2.html miała być dla mnie narzędziem tymczasowym, o dziwo jest świetna i już któryś rok się sprawuje przy wszystkich sytuacjach w której jej używam, jest nawet duża. Prosta ale dobra :) ja dopóki nie przestanie działać nie zmieniam. Ale chciałbym sobie kupić właśnie zapasową jeszcze, ważne żeby była nawet trochę większa od tej, miała jakieś przyciski pod kciukiem i w miarę tania była bo mnie czekają wydatki większe niedługo. PS:Link pierwszy jaki w google wyskoczył, artykułu nawet nie czytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Link pierwszy jaki w google wyskoczył, artykułu nawet nie czytałem. Ja wiem @Ganges, że google wiedzą wszystko, ale nie miały myszki w ręce i tu jest różnica... ...doznania w praktyce nieocenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ta mysz:http://pclab.pl/art11833-2.html miała być dla mnie narzędziem tymczasowym, o dziwo jest świetna i już któryś rok się sprawuje przy wszystkich sytuacjach w której jej używam, i jest nawet duża. Prosta ale dobra :) ja dopóki nie przestanie działać nie zmieniam. Poczytałbyś cały post :). Może i piszę chaotycznie ale chyba da się zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tak czytałem i dzięki..gdybym nie czytał nie dał bym plusa... . Będę musiał zbadać te myszki A4tech. Mam już inny sprzęt od nich..kamera internetowa i sprawuje się znakomicie. Może wytropię tam dużą mysz i człowiek da mi spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No nie wiem czy ta myszka z filmiku jest dobra dla osoby o sporych dłoniach, sam posiadam jej brata i jest to dość mała myszunia. Kupiłem ja do laptopa i teraz używam codziennie z pctem, ze względu na wymiary i wygodę użytkowania. Zapewne masz myszkę X7. Oscar X748 jest większa od niej. Powiedziałbym, że wymiarowo jest podobna do DeathAddera z Razera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Coś w tym jest bo w Komutroniku bardzo ją chwalą...http://www.komputronik.pl/product/125625/Sprzet_komputerowy/Peryferia/A4_TECH_XGame_Opto_Oscar_X748_Extra_Fire_USB.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja od jakiegoś czasu korzystam z tych A4Tech., w chwili obecnej posiadam takową: http://www.ceneo.pl/14965735 Jest dość duża, 13cm długości i 6,5-7cm szerokości, kwestia tylko tego jak dużą dłoń ma osoba która będzie z owej myszki korzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @andrzej możesz zmierzyć wysokość tej myszy...jest bardzo podobna do tej @kobala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 około 4,5cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki...Więc mamy... 13 x 6,5 x 4,5 cm myślę że to duża mysz. Ciekaw jestem czy ten Oscar X748 jest taki sam... ..ale to raczej to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tak jest naprawdę spora, dla mnie ciut za duża, ale przyzwyczaiłem się już do niej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czy nie ma innych bardzo dużych myszy poza tą w temacie ? Pytam bo niestety te A4Tech są dla mnie nieosiągalne...jest bardzo podobna, ale nie jestem pewien czy to ta sama gabarytowo. Model... SHARKOON FIREGLIDER LASER MOUSE BLACK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Możesz podać dokładne wymiary tej myszy ? długość, szer. wysokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja polecam cos jeszcze innego ;) http://gadzetomania.pl/2010/05/17/toyota-iq-jako-gigantyczna-myszka-komputerowa-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi