noisy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Chciałem się podzielić jak rozwiązałem problem ze znalezieniem ducha i błędnymi dialogami u Jakuta. Po załatwieniu Gawra i odebrania skrzyni z towarem od najemników udajemy sie do Jakuta. Po załatwieniu tego kwestu mamy u Jakuta dialog związany z Duchem. Nie należy go klikać. Trzeba iść do x-10 i znaleźć zaginiona ekspedycje po dobiciu naukowca i zaliczeniu kwestu przychodzi sms. Nie pisze od kogo jest ten sms. Idziemy do Jakuta i klikamy na dialog o Duchu. Idziemy do Agropromu do podziemi, po zlikwidowaniu zasadzki wracamy do Jakuta. Klikamy na kolejny dialog o Duchu i dostajemy misje znaleźć Ducha z zaznaczonym miejscem pobytu Ducha, Jest on przed samym wejściem do x-10. Tak było w mojej wersji moda ściągniętej oczywiście z pobieralni :) sory za pismo i składnie. Moze sie komuś to przyda, ja miałem trochę problemów. Regulamin który powinieneś znać mówi: Podczas pisania posta należy korzystać z polskich znaków oraz znaków interpunkcyjnych. Popraw proszę swój post i pisz poprawnie LD Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez noisy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dobre rozwiązanie, warto dodać do poradnika. Ja w czasie gry, zadania wykonywałem w innej kolejności i nie trafiłem na taki błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Poprawimy pisownię i doda się do poradnika...dzięki @Noisy, poradnik wskazuje kolejność działania.. sama uwaga, że należy to wykonać zadanie po misji..Odnaleźć zaginioną ekspedycję... jest cenna. 11. Przychodzi SMS od Ducha 12. Idziemy do Jakuta i pytamy, gdzie znaleźć Ducha i on wysyła GG do podziemi Agropromu. 13. W podziemiach Agropromu wpadamy w Zasadzkę, ale najwidoczniej czekali nie na nas. 14. Znowu do Jakuta który wysyła GG na Radar. Tu znajdujesz Ducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Myślę, że to akurat przypadek z ta ekspedycją. Jestem 100% pewny, że finalizując linię zadań z zaginioną ekspedycją w X10 miałem już Ducha odnalezionego. Pamiętam to doskonale, bo wychodząc z X10 od razu z nim rozmawiałem i mówiłem mu o dobiciu rannego naukowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki. Stanąłem w tym miejscu: po znalezieniu ekspedycji w X-10 i zaliczeniu tego kwesta nie dostałem SMSa, a Jakut nie ma nic do powiedzenia.Cóż , cofka, już nie pierwsza w NS. EDIT: Warto jednak sprawdzić podziemia Agrokomu: jeśli będą tam osobniki uzbrojone po zęby z zasadzką, to scenariusz rusza dalej (Jakut wyjaśnia co się stało ). Uff ... ;) Edytowane 24 Lutego 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi