Yurek Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Słuchajcie, czy nie uważacie, że w Powrocie Szramy cena śpiwora u Sidora jest sporo przesadzona ? Pytam, czy w polonizacji nie zrobic jej z jednym zerem mniej - tzn 1000 zamiast 10000 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 @Yurek mod i tak ma nadmiar finansowy. Nie było problemu z zebraniem tych funduszy na śpiwór. Ewentualnie możesz zmienić na 5000, ale 1000 to zbyt tanio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Jak idziesz z Dimakiem (czy Dimonem nie pamiętam) po ten nadajnik, likwiduje on 4 pijawki, potem sprzedajesz macki u Kulinara po ponad 4 tysie za sztukę i masz na śpiwór. Ja bym ceny nie zmieniał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Ok. Zacząłem grać w Szramę i cena była jak dla mnie na początek zaporowa. Ale teraz widzę, że nie ma z tym problemu. Zostawiam w polonizacji pierwotną cenę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Moim zdaniem, jeżeli cokolwiek zmieniać w cenach, to zwiększyć ceny sprzedarzy broni handlarzom. Inne przedmioty nie. Tu faktycznie występuje zbyt duża dysproporcja pomiędzy kupnem i sprzedażą, szczególnie na pierwszym etapie, kiedy kupowana broń jest mocno zużyta. Broń kupowana od przygodnych stalkerów, też powinna być w cenie porównywalnej z tą, za którą sprzedajemy. Za to dużo tańsze powinny być plecaki-schowki, ze względu na ich jednorazowość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts