scigacz1975 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 "Mocher" to stan umysłu nie wiek. Uwierzcie że spotykam nieraz "Mochery" młodsze ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 scigacz1975 i ganges popieram was :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Panowie off top jeszcze jeden taki post i cała rozmowa o mocherach ląduje w koszu chyba, że mam wam wydzielić osobny temat to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam pytanko jest tu jakiś fan Alfy Romeo? Albo UAZa? Może ja fanem nie jestem ale lubię alfy romeo, najbardziej podobają mi się Alfa Romeo Brera i Alfa Romeo GT. Co do UAZ-ów to ponoć części do ich trudno dostać tak samo jak do łądy NIVY (tak mi mechanik mówił gdy oplem rodziców na przegląd pojechałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A znacie dowcip o posiadaczach Alf? Skąd się znają właściciele Alf? Z warsztatu samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Naznaczony a co powiesz na to ,że u mojego Ojca LADA NIVA służbowa po przejechaniu 200tyś km po ciężkim terenie, ciągnięciu przyczep z dużym obciążeniem. Była super sprawna? Więc o części nie było co się martwić. Z UAZem tak jest, albo się nie zepsuje albo młotek starczy :). A wiecie ,że takie Łady to ekonomiczne samochody? Tylko 2 pary butów na 100km! EDIT: Z tą Ładą to tak: Się dba się ma! Cały czas na samochód uważać i go na szkodę nie narażać to będzie długo służyć./ Edytowane 29 Października 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Opel Corsa C 2006 rocznik, tuningowany więc daje kopa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Raven, Ty mnie nie przestaniesz zadziwiać; masz tuningowane auto, grasz w STALKERa, umiesz modyfikować asortyment u handlarzy... Pewnie jeszcze w wolnych chwilach lubisz łowić ryby i strzelać do rzutków :teehee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Taka kobieta to skarb :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Samochód jakiś zawsze mam, ale cztery kółka mnie nie bawią. Jak jest sezon jeżdżę Hondą NTV 650 - motocykl stary, ale nie do zabicia i zaskakująco uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Minęły 3 lata, więc pewnie coś się pozmieniało. Ja w ubiegłym roku zmieniłem Passata na Mitsubishi Carisma GLX z silnikiem 1.8 SOHC 115 KM Zdjęcie z Wiki Moja od tej na zdjęciu różni się tym, że ma szyberdach (ale klimatyzację też) i halogeny przeciwmgłowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja zezłomowałem moje Espero (coś przez podłogę mi wpadło od spodu do kabiny... chyba Korozja - takie nowe zwierzątko ). Za to zawczasu złożyliśmy z bratem taki wehikuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dokładnie, UAZ piękna rzecz. Planuję kiedyś taki kupić, i wołgę z V8 Do codziennej jazdy mam Forda Mondeo MK3 2005 136 KM 2.0 TDI w kolorze wiśniowym ale ostatnio nie jeżdzę dla własnego bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi