kolaps111 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Ja na xp używałem GOM Player uważam że jest jedwabisty.Teraz na 7 używam VLC bo gom na 7 ma coś z głosem Edytowane 29 Marca 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Używam Allplayera i powiem że program jest świetny, sprawia mało problemów i łatwo się daje likwidować problemy po pobraniu kodu i wpisania w liveupdate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odkurzę temat. Używam od dzisiaj 'Splash PRO EX'- bardzo dobry program, działa znacznie lepiej nawet od 'Allplayer'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja mam od X lat K-Lite Codec Pack i jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Moge polecić 2 zestawy: ACE Mega Codec Pack 6.03 CCCP - Combined Community Codec Pack VideoLAN - VLC media player K-Lite Codec Pack 8.8.9 CCCP - Combined Community Codec Pack VideoLAN - VLC media player Z tym że pierwszy zestaw jest już nie aktualizowany, (ACE) i w przyszłosci mogą zdarzyc sie jakies mniej lub bardziej potrzebne rozwiazania problemy. Drógi zestaw znowu ma prwien problem z filmami MKV odtwarzanymi w MPC, dlatego do niego instalujemy VLC lub jak kto woli Dziobaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Najlepszy chyba odtwarzacz : Media Player Classic Home Cinema (do pobrania są dwie wersje - dla x86 i x64). Można pobierać final albo betę, obie działają bez zastrzeżeń http://www.programos...er-classic.html do tego kodeki - zaleznie od systemu : Win 7 http://www.programos...win7codecs.html Win 8 http://www.programos...win8codecs.html Vista, XP, 2k http://www.programos...ista-codec.html systemy 64 bitowe http://www.programos...-codec-x64.html I wszystko gra :) Edytowane 8 Czerwca 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mam problem. Używałem sub edita ale nie chce on działać na win 7. Który program ma opcje zaczynania oglądania od chwili w której sie zakończyło oraz w strzałkach możliwośc przesuwanie w górę i w dół minuta plus minus w prawo i lewo 5 sekund plus minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Może BESTplayer? http://www.bestplayer.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nawet niezły podobne właściwości choć inna obsługa ale może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Splash PRO EX program płatny, ale nie spotkałem się przez dwa lata by miał z jakimś formatem problem( oglądam generalnie tylko BR). W opcji jest wersja LITE, ale ta jest mocno okrojona i nie miałem z nią zbyt dużo doświadczeń, przeszedłem na wersje PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na pewno All Player miał opcję przesuwania filmu strzałkami i można było sobie ustawić czas. Ale czy była opcja zapamiętywania, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 All player wydaje się fajniejszy tak z wyglądu jakoś mnie ujął, a ustawiłem sobie co trzeba i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zdecydowanie polecam ALLPlayer wraz z niezbędnymi kodekami... :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) All Player to płatne kodeki,pełna aktualizacja z serwerów jest płatna.All Player to przeszłość. Gom z dodatkiem Real Alternativ lub Real Player. Edytowane 20 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja używam Gomplayer jest rewelacja. Chyba jako miłośnik kina oglądam masę filmów i jadę przez ten czas na nim. Nigdy mnie nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Comet Player i jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ale mi nie chodzi o to czy program jest dobry czy zły. Ma mieć przewijanie czasu w strzałkach i zapamiętywanie w którym momencie zakończyłem jak będzie to miał to bosko siostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 KMPlayer PotPlayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi