pacjent1972 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Myślę że każdy z Was pośród wszystkich modów do każdej z trzech podstawek ma swojego ulubieńca i miejsce gdzie lubi najchętniej zmierzać i prowadzić rozgrywkę. Zapewne są i tacy którzy mają ich kilka. Podzielcie się swoimi wrażeniami i opiniami. Moimi ulubionymi modami jest Soljanka i SGM-y do CoP-a.W Soljance lubię wbijać na ATP,podoba mi się muza do tej lokacji,klimat jaki tam panuje.Może wielkość lokacji nie zachwyca ale ja lubię otwarte tereny z celem po środku.Lubię wszystkie Lab-y,najchętniej odwiedzam je nocą (za oknem ) ze słuchawkami na uszach,strach to jest to co napędza. :devil: W SGM-ach lubię Jupitera,szczególnie nocą (w grze i za oknem ). Każdy mod ma swój klimat i smaczek,od samego początku ich powstawania.Ta gra potrafi ukraść wiele czasu. :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Geonezis dla S.G.M. 2.0. Genialne. I ostatnio, choć jeszcze nie przeszedłem, Misery. Ten mrok mnie pochłania... A na koniec, mój ukochany Powrót Szramy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalib99 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Mody SoC - Complete 2009 (2012) ; Powrót Szramy CS - Mystery CoP - ------------------------------------------------- Lokacje SoC - Kordon CS - Limańsk CoP - Jupiter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Hm.. Grałem już w mnóstwo modyfikacji, ale gdybym miał wybrać te najlepsze to: 1. SOC- Tajne Ścieżki 2 za NIESAMOWITĄ, wciągającą fabułę, mnóstwo nowych rzeczy. Do diaska.. po prostu mod dla mnie wymiata i niema co pisać ;) (na drugim miejscu jest soljanka, bo ma to czego mi brakowało w zwykłym, czystym SHOC) 2. CS- Mało jest dobrych modyfikacji do tej części. Ale jakby się tak zastanowić to TFW, dołączam zawsze do bandytów i jatka na całego. 3. COP- Misery. Klimat jest po prostu tak wciągający że to mało powiedziane. Właśnie tak sobie wyobrażam zonę. Ale nie grałem w niego długo bo mi się komp resetuje, a jak mnie nerwy by poniosły przez to, to by monitor mógł wylecieć przez okno, już klawiatura fruwała. Najlepsze dla mnie lokacje z modów to: Limańsk/ Wysypisko/ ATP/ Niezbadane Tereny/ Bagna z TŚ2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Ok, to tak w Stalker Cień Czarnobyla mój ulubiony mod to Priboi Story a w Stalker Zew to Winter mody. A ulubione lokacje to - w Cieniu Czarnobyla - dzicz, a w ZP-stacja Janów. A Czystego Nieba nie posiadam :ermm: ale czy warto kupować???. Edited November 16, 2012 by cichy Regulamin wymaga pisania zgodnie z zasadami ortografii języka Polskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Oblivion lost i pryboy strory, a dlaczego ? Ano to były pierwsze tak dobre i rozbudowane mody do stalkera, dlatego zapadły mi w pamięć. To jak by posiadać ferrari i kupić lamborghini, człowiek się już tak nie cieszy każdym smaczkiem, jak w przypadku zamiany forda fiesty na bmw m3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Czyste Niebo dla mnie się podobało. Teraz to grosze w porównaniu z ceną premierową. Bardzo fajne mody do niego napisał kolega Junx. Warte "klepania". Zapewniam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts