Jump to content

Filmy akcji/wojenne/komedie

Jurij
 Share

Recommended Posts

Znam ghost ridera fajny film,z Cagem też fajny jest film Skarb Narodów obejrzyj sobie także ten.Ale widziałem też taki film z Cagem ale nie znam tytułu o tym że Cage grał ojca miał syna i ten syn czasami miał takie przebłyski i jakieś liczby pisał rękoma po biurku a film się skończył Apokalipsą bo ten syn był jakimś wybrańcem czy jakoś tak :D ogólnie fajny film ale lepiej jak się obejrzy niż jak ja opowiadam :D

Mnie akurat prawie wszystkie filmy z Cagem podchodzą. Jak chcesz coś lekkiego to Skarb Narodów i Skarb Narodów - Księga Tajemnic (coś jak Indiana Jones z Cagem) a dzisiaj obejrzę sobie Knowing(Zapowiedź) z jego udziałem - chyba o ten film Ci chodziło z tymi przebłyskami syna. Fajny też jest Uczeń Czarnoksiężnika (scena z graniem muzy za pomocą łuków elektrycznych zajebioza)

• Positive 1

O właśnie, to jest ten film ;), dzisiaj go sobie obejrzę wraz z Uprowadzona 1 i Polowanie na Czarownice :D, ale najpierw 2 odcinki kiepskich i trochę stalkera :D.

O właśnie zajefajny film z Cage'm w roli głównej to Pan życia i śmierci obejrzyjcie koniecznie jak nie widzieliście świetny film.

Edit: cichy.

"Polowanie na Czarownice" z Nicolasem Cage. Dobrze się ogląda.

Mogę potwierdzić mimo iż za takimi filmami nie przepadam to jest to a prawdę fajny film

O właśnie a jeszcze jakieś filmy z Cagem?Będzie dłuższa sobota :D

Był jeszcze Con air lot skazańców (jak się nie mylę) i ten film co Cage zamienił się z kimś twarzami by wykryć coś tam (nie pamiętam dokładnie bo ten film dawno temu oglądałem)

Generalnie ponurak jestem, ale z komedii: Sprzedawcy, Dogma, Jai i Cichy Bob Kontratakują, Święci z Bostonu (ale tylko pierwszą część).

Sprzedawcy 2 są fajni :D Jay i Cichy bob też wymiatają (trawę ćmić, kokę ćpać, browar za browarem chlać, tak stary obalać browary[...]kto pali ostatki jest czysty i gładki :smile: ) ze starych komedii to wszystkie z Leslie Nielsenem, oraz "Czacha dymi" trochę sztywna ale się ją fajnie ogląda.
  • Positive 1

A ja właśnie skończyłem oglądać ekranizację Marwella czyli: Incredible Hulk, Iron Man, Iron Man 2, Captain America - the first Avenger, Thor i The Avengers. Lubię takie bajki. Tak samo jak Spidermana (nawet ten najnowszy fajny chociaż 3 poprzednie bardziej mi podeszły) czy Transformers.

• Positive 1

Ok biorę się za nie :biggrin::smile:.Właśnie nie wiedziałem jak się nazywa ta kategoria filmów :biggrin:. A tak apropo co myślicie o filmie Charnobyl Reaktor Strachu znalazłem go właśnie,ale czytałem że szału nie ma,a jednak tytuł wydaje się kuszący :biggrin:

A tak przy okazji przypomniał mi się film którego jak zwykle tytułu nie znam pamiętam tylko że było to związane z jakimś wybuchem i grupka naukowców (chyba) leciała helikopterem coś zbadać i chyba coś wybuchła i ten samolot im się zniszczył (czy jakoś tak) kojarzy ktoś może? :smile: A film STALKER? Też widziałem że jest,on także jest na poziomie Czarnobyl reaktor strachu?