malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czysto dla ciekawostki...Firma THQ którą znacie z okładek Stalkera ogłosiła upadłość. THQ to znana na rynku marka, spółka odpowiadała za produkcję wielu znanych i cenionych produkcji jak: Metro 2033, serii Saint Row łącznie z ostatnią częścią The Third czy też Warhammer. Inne świetne produkcje THQ to: Darksiders, Red Faction: Armageddon, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Warhammer 40,000 Dawn of War, Titan Quest, Company of Heroes: Tales of Valor. Trochę info tutaj...http://gry.wp.pl/wia...wo,53266,1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Company of Heroes, genialna gra a studio pada . Mam nadzieję na tę "dwójkę" :ermm: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Obiecali, że dwójka wyjdzie jak i Last Night, więc @ cichy nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ważnym jest też fakt, że, jak zapewnia THQ, wciąż kontynuować będą oni pracę nad zapowiedzianymi tytułami. Pojawi się więc South Park: The Stick of Truth, Company of Heroes 2, Metro: Last Light, nowy tytuł z serii Saints Row i Homefront 2. Według zapewnień powinna się ukazać obok Metro Last Light. Tytuł którego jestem bardzo ciekaw i mam nadzieję że wyjdzie. Wielka szkoda bo firma wydała kilka bardzo dobrych gier a teraz klapa...@Junx mnie wyprzedził... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Szkoda..naprawdę szkoda. Co jak co, ale upadłości THQ się nie spodziewałem, sama w sobie ta firma nie była taka zła, tylko tyle że okroili stalkera, ale było minęło. Tak czy siak.. co tu dużo pisać. Stalker, Warhammer, Company of heroes..i wiele innych wspaniałych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A no szkoda. Warhammer, S.T.A.L.K.E.R. i inne gry, które wyszły od nich, ale te na które część graczy czeka będą wydane, tyle dobrze chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 CoH mam ale najzabawniejsze że to edycja kolekcjoneska ze skrzynką po amunicji, mapą, kartami z opisem sprzętu a ja nawet w nią nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To nie wiesz co straciłeś . Tylko patche pościągaj, bo trochę ich jest. Gra niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgadzam się z Cichym - jedna z lepszych RTS. Wymaga sporo myślenia, szukania rozwiązań pod konkretne cele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mały cytat info z sieci o przyszłości i spadkobiercach firmy.... THQ najprawdopodobniej przejdzie w ręce funduszu Clearlake Capital Group, który wyłoży na stół 60 milionów zielonych, zaś jedna szósta tejże kwoty pójdzie na spłatę zadłużenia... Zapowiedziane na najbliższą przyszłość hity pokroju Company of Heroes 2, kontynuacja Metro czy South Park: The Stick of Truth są bezpieczne i na pewno ukażą się na rynku. Ponadto wydawnictwo planuje wydać 4 epizod serii Saints Row oraz sequel Homefront. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi