Ignachinio Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Mam problem, jestem w Czarnym Lesie i szukam tego trupa... nie wychodzi mi to jednak... ktoś powie mi gdzie on jest dokładnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 @ Ignachinio Trup znajduje się w CZERWONYM Lesie na Radarze.Idź wzdłuż zachodniego skraju lasu wchodząc od dziury w siatce (tam gdzie leżą trupy naukowców).Trup kontrolera napotkasz idąc, koło takiego dużego suchego drzewa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Uściślając miejsce owej dziury, jeśli byś nadal z jakichś powodów nie zakumał, gdzie. Jest to blisko tego bunkra (tam po skosie zaczyna schodzić w ziemię - nieczynny zabudowany korytarz), w podstawce siedzi tam na metalowym pomoście, jeden ze snajperów i do nas strzela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts