Ignachinio Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 W końcu mi się udało i ukończyłem NS. W związku z tym mam takie pytanie do Was. Czy jeśli teraz zainstaluje DMX i OOP to będę musiał przechodzić NS jeszcze raz czy pojawia się tylko nowe questy? P.SMam nadzieje, że w dobrym miejscu założyłem temat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Gratuluję przejścia NS. Co do OOP to nowa gra wymagana, a DMX to nie wiem ale sądzę że też trzeba będzie zaczynać od nowa, za duże te dodatki są aby można było kontynuować. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 100-procentowo trzeba zaczynać nową grę, ponieważ do DMX'a dodano nowe lokacje, w związku z tym - ingerowano w all.spawn, co do OOP - przedmówca już wyjaśnił sprawę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Bardzo dziękuje za odpowiedź.. cóż odpocznę sobie teraz od NS i pogram w co innego ale pewnie wrócę jeszcze do DMX. Rozumiem, że projekt NS upadł i nie mamy co liczyć na kolejne DOPY? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Prace nad NS cały czas trwają. Niestety nie są tak intensywne jak wcześniej. Po odejściu Arhary niemal stanęły na pewien okres. W ostatnim czasie wpływ na spowolnienie tworzenia ma choroba nowotworowa syna jednego z moderów SergeТ. Więcej info: http://arhara.ucoz.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts