Kudkudak Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Czy jest możliwość zmienienia tego tak, by przy zabiciu takiego neutralnego stalkera nie kończyła się gra? Bo mod ma prześwietną fabułę i pomysły, ale po prostu wystarczy pogratulować twórcom tego pomysłu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie ma potrzeby zmieniania tego. Ten mod nie ma być bezmyślną strzelanką ;)Skoro "Johnny by tak nie zrobił", to i gracz nie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie ma emotikony ukazującej moje odczucia :D No cóż, wracam do bezmyślnego zabijania w SGM. Bo przecież autor nie robił moda dla bezmyślnych morderców tylko Johnnych, którzy by tak nie zrobili. Według mnie autor zepsuł sprawę. Temat do zamknięcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kukudak - nie zgodzę się z Tobą, że co w Zonie się rusza, jest do zabicia. To jest prawidłowy hamulec, uwzględniając, że masz odmieńców, których musisz się obawiać. Swoich trzeba szanować, "Oj, przepraszam, zabiłem cię przez pomyłkę" w raeliach byłoby nie do przyjęcia. Skutek byłby wiadomy. Tu masz szanse wgrać sawa i błędu drugi raz nie zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Przepraszam że zakładam nowy temat, można jeśli chcecie przenieść do zamknięego "Johnny by tak nie zrobił". Naszła mnie jedna myśl - napewno za ten felerny napis odpowiada jakiś skrypt. Wiecie jaki to? I jeśli tak, można go jakoś zedytować to jest zamiast neutralnego npc wstawić np. jakiegoś ważniaka np. Greka, którego nie zabijemy? Tak by to w momencie zabijania Greka wyskoczyło to "Johnny by tak nie zrobił"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A sprawdziłeś, czy tak właśnie nie jest ? Spróbuj zabić Greka czy inną ważną postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem, grałem do momentu przejścia na kordon i jeszcze trochę, na bagnach. Wiem że jak zabiłem neutrala wyskoczył mi ten durny komunikat. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Kudkudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No to informuję, że próba strzelania do ważnego NPC kończy się tak samo - "Johnny by tak nie zrobił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ewidentnie skopana część moda. Przydałoby się takie w Soljance, bo tam nie wiadomo kto potrzebny a kogo można już wykopycić :D Do zamknięcia, jednak odstawie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 @ Kudkudak Tak. Za ten tekst odpowiada skrypt. Ale jak już wspomniałem wcześniej - nie będzie on zmieniany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi